Illatos Húsvétot Mindenkinek!

Illatos Húsvétot mindenkinek!

Nyilván, ha Húsvét, akkor mindenkinek egyből a borzalmas locsolókölnik jutnak eszébe, pedig nem feltétlenül kell, hogy így legyen. Minden évben elmesélem, hogy az unokanővérem a férjét és a fiát a saját parfümjeivel küldte locsolni, és bizony felüdülés volt a Cacharel Lou Lou a sok pancsolt kölni mellett. E rövid kis szösszenet pont arra világít rá, hogy lehet ezt tudatosan is csinálni, drága Urak! Tessék válogatni az illatok közül előre megfontoltan:)

húsvét

Kevés olyan ünnepünk van, amit ennyire illatos volna, mint a Húsvét. Húsvét hétfőn, magyar szokás szerint a legények illatos vízzel meglocsolják a lányokat, hogy ?el ne hervadjanak?. Ilyenkor locsoló kölnik bódító illatfelhőjében burkolózik város és falu. Annak, akit zavar a kölnik egyszerű illata, felüdülést jelent, ha egy-egy jól felkészült férfi minőségi parfümmel locsolja meg, így még az is élvezheti ezt a szép hagyományt, aki eddig idegenkedett tőle. A Húsvét nem csak a locsolásról szól, ilyenkor kedvesünket, párunkat meglephetjük egy-egy új illattal, amivel a szürkébb hétköznapokat fel lehet dobni. A következő illatok közül bárki talál kedvére vagy párjának való parfümöket! Illatra fel!

Parfüm természetkedvelőknek

Elizabeth Arden Green Tea sorozata a friss és nyugtató illatok szerelmeseinek készült, és nem véletlenül vált napjainkra olyan népszerűvé. A Green Tea Lavender az aromaterápia parfümmegfelelője. A gondosan válogatott összetevők-mint például a menta- igazi felfrissülést nyújtanak a rohanó hétköznapokban, a levendula és a kamilla jótékony nyugtató hatása révén a parfüm pár cseppje felér egy kellemes relaxációval. A Green Tea Revitalize felpezsdíti érzékeinket, és energiával töltenek fel napközben. Érdemes magunknál tartani a parfümöt, és egy-egy nehezebb óra után felfrissülést nyerni belőlük.

arden-green-tea-lavender-ad

Parfüm az elegancia megszállottjainak

Az elegancia és letisztult stílus nagykövete, a Hermes nem csak a ruháinál, kiegészítőinél, hanem parfümjeinél is nagy hangsúlyt fektet a minőségre. A Hermes parfümök tiszta, határozott illatai a stílusos öltözékekre teszik fel a koronát. Legújabb illatuk, a Voyage d?Hermes ? hasonlóan több Hermes parfümhöz –  uniszex illat, a szabadság és határtalan lehetőségek érzését kelti viselőjében. Mindegy, hogy  egy tengerparti séta vagy egy nagyváros felfedezése jelenti ezt a szabadságot, a Voyage d?Hermes az utazó szabad lélek illata: légiesen könnyed, pikánsan fűszeres és természetesen fás.

voyage

Parfüm szerelmeseknek

A ?parfüm Oscarral? is büszkélkedhető Chloé parfümház új illatában a szerelem esszenciáját próbálta üvegbe zárni. A Love, Chloé szerint a szerelem lágy és puha, mint egy ölelés, de emellett rafinált és érzéki, mint a mai modern nők. E kettőség az illatjegyekben is megfigyelhető: a legillatosabb virágos jegyek mellett a pikáns bors is felüti a fejét, az érzéki pézsmát pedig a rizs bársonyos illata lágyítja meg. Édesen púderes, romantikusan virágos illat az örök szerelmeseknek.

chloe love2

Parfüm a társasági élet rajongóinak

Christina Aguilera nem csak a hangjával hódít napjainkban, hanem parfümjei révén is igen nagy rajongótábort tudhat magáénak. Christina nem csak a színpadon visel előszeretettel dögös fellépő ruhákat, hanem a civil életében is. Saját hitvallása szerint mindegyik parfümjét egy-egy saját élménye ihlette, és csak olyan illatokat tervez, amelyeket ő is előszeretettel visel. A Royal Desire-t azoknak a nőknek tervezte, akik királynői kényeztetést szeretnének, élvezik a luxust valamint szeretnek a társaság középpontjában lenni. Édes és nőies jegyek sorakoznak fel az illatban, karaktert és szenvedélyt pedig a fűszerek adnak hozzá.

christina-aguilera-royal-desire-perfume

Parfüm örökifjaknak

Az utóbbi idők egyik legkelendőbb illatpárosának – a Black XS Pour Elle és Black XS Pour Homme ? megalkotásával Paco Rabanne állandó helyet biztosított a parfümeladási toplistákon. Vidám és figyelemfelkeltő illatjegyek zsúfolódtak a Black XS Pour Elle formás üvegében. Zamatos gyümölcsök és bódító virágok édes és füstös parfümfelhővé válnak, amellyel a nap bármely pillanatában gondtalan és életvidám nővé varázsolhatja viselőjét. Az örökifjú férfiaknak tervezett Black XS Pour Homme merész és pimasz, tele feltűnő illatjegyekkel. A lendületet a fűszerek adják az illathoz, míg a férfias jegyeket a pacsulinak és az ámbrának köszönheti. Pimasz és szeretni való parfümmé mégis a praliné teszi.

balck xs

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter