Hugo Boss Hugo Reflective Edition – parfümújdonság

A tükör az első, ami megmutatja, kik vagyunk valójában és hogyan képviseljük magunkat a világban. Bátorít, hogy feltegyük magunknak a kérdést: hogyan dönthetjük el, hogy felfedjük-e valódi önmagunk másoknak? Válaszként erre, a Hugo parfümök bemutatják a Hugo Reflective Edition parfümöt, egy merész új illatot, amely egyediségünk energiáját ünnepli és az egyediség szépségét helyezi rivaldafénybe.

A Reflect My Time kampány

A Hugo Boss mondta először: önmagunknak lenni a legerőteljesebb dolog a világon. A párbeszédindító kampány, vagyis a #ReflectMyTime párosul az új Eau de Toilette bemutatásához. Három inspiráló kisfilmben a Hugo megosztja a Z generáció úttörőinek történeteit, akik hűek maradnak szenvedélyükhöz és minden nap követik saját útjukat, vezessen az bárhová is.

A balettáncos Guillaume Diop, táncával felrázza a világot rendkívüli képességeivel és szenvedélye iránti elhivatottságával, míg a művész Kelvyn Colt energikus dalszövegén keresztül fedi fel magáról az igazságot. A parkour-profi Toby Segar messzebbre vitte sportágát, mint azt bárki lehetségesnek tartotta volna és megírta saját történetét egy sor ugrásba foglalva.

A #ReflectMyTime kampányon keresztül mindenki felfedheti, hogyan műveli azt, amit rendkívül szeret és egyben ez megengedi, hogy megvalósítsák önmagukat minden egyes nap.

Az egész rólad szól

Hűvöskés, gyümölcsös és friss, a függőséget okozó Hugo Reflective Edition-t az egyéniségek sokoldalú mivolta inspirálta. A tükrös-metálos üveg az ezüst szitanyomott logóval és az ezüst kupakkal mintegy napi emlékeztetőként szolgál, hogy fejezd ki valódi önmagad a világnak. Az átütő citrusos fejjegyek keverednek a frissítő eukaliptusz és jeges menta jegyekkel, amelyek bevezetnek a merész szívjegyekbe, vagyis az ibolyalevelekhez, nashi körtéhez és a ciprushoz, majd lassan felfedik a meleg vetiver és ámbra akkordokat. Frank Voelkl parfümőr kreációja. Ez a gyümölcsös Eau de Toilette azért született, hogy visszatükrözze azt, ami igazán Te vagy.

Készülj fel önmagad kifejezésére!

A HUGO az úttörőknek, a kockázatvállalóknak és a felfedezőknek szól. A HUGO egyediségtudatától vezérelve készült ez az új, limitált kiadású illat, mely tiszteleg az önkifejezés fontossága előtt annak minden aspektusában. Belőled csak egy van. Tehát hogyan fogod megmutatni önmagad?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter