Hugo Boss BOSS The Scent Pure Accord parfümpáros- parfümújdonság

 

Az idei évben, Valentin-napon a BOSS Parfums arra bátorítja a nőket és férfiakat, hogy az új BOSS The Scent Pure Accord for him és for her bemutatásával megújult és romantikus nézőpontból szemléljék a csábítás művészetét. A ragyogó illatduó a BOSS The Scent nyelvén elmesélt, csábításról szóló hiteles történet új fejezete, melyet egy fantasztikus kampány tár elénk. Napsütéses reggel, melynek ragyogó sugarai fényárba burkolják a városra néző szállodai szobát, ahol a Boss férfit és nőt megtestesítő Jamie Dornan és Birgit Kos egyenlő felekként egy izgalmas játszma részesei. Mire beköszönt a reggel, cinkos összetartozásuk és a kölcsönös bizalom még erősebb köztük, mégis képesek újra és újra meglepni egymást.

ÚJ FEJEZET KÉT ILLATTAL

A BOSS The Scent Pure Accord for him élénkítő gyömbérrel indít, majd kibontakozik a szívjegy egzotikus Malinka gyümölccsel. A rendkívül egyedi és érzéki, fehér bőrhatású alapjegy az Eau de Toilette új illatdimenzióját teremti meg, melegségével és fényével tökéletes harmóniát kölcsönöz az illatkompozíciónak. Áttetsző illatüveg fémes kerettel és vele harmonizáló fémkupakkal zárja magába a világos árnyalatú pezsgőszínű folyadékot. A testszínű bézs kartondoboz sötétszürke és ezüst grafikával az illat természetesen férfias karakterét tükrözi.

A BOSS The Scent Pure Accord for her fejjegyei közt találjuk a szikrázó bergamottot, míg az érzéki Osmanthus virág az illat szívét tölti fel ragyogásával. Az alapjegyek közt a pézsma puha lepelbe burkolja az illatkompozíciót, természetes egyensúlyt teremtve a lágyság és erő között.  A csomagolás és az illatüveg az illat nőies jellegét erősíti, a világos barackszínű nedűt üveg talapzaton nyugvó, világos árnyalatú pezsgőszínű kupakkal ékesített illatüveg rejti, melynek tökéletes kiegészítője a meleg hatást keltő csomagolás testszín, szürke, és pezsgő arany árnyalatokkal.

KÖZÖSEN MEGÉLT TÖRTÉNET

Az új üde illatduó új fejezettel és nézőponttal gazdagítja a BOSS The Scent kampány csábításról szóló időtlen történetét. A BOSS férfi és nő kapcsolata szorosabb, mint valaha, képes a megújulásra még több gyengédséggel és cinkossággal, melyet a BOSS The Scent Pure Accord Eau de Toilette illatduó ragyogó és érzéki jegyei is tükröznek. Tökéletes illat ajándékba adni vagy kapni idén Valentin napra.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter