Hozd magad hangulatba – Memo Paris parfümújdonságok

A Memo Paris francia niche márka bemutatja a Corfu-t, egy új “napsütötte pézsma” illatot a márka Graines Vagabondes kollekciójában.

Egy napfényes parfüm, amely olyan vibráló, mint a görög égbolt, és meleg nyomot hagy a bőrön, mintha a Jón-tengerben való merülés emléke lenne. Egy modern chypre túladagolt pézsmával. A fanyar rebarbarával, pezsgő citrusokkal és aromás bazsalikommal nyitó illat lágy és finom illatjegyek felé fejlődik, a bőrön kifinomult pézsmát hagyva, amelyet tejes szantálfa, krémes borostyán és kasmírfa jegyei színeznek.

A tenger olyan legendát formált, amely villanyozza a szerelmes szíveket, a bergamott, a mandarin, a grapefruit, a rózsaolaj és a pacsuli mosolyát hirdetve. Aki átúszik ezen a sziklás átjárón, amelyet aranyszínű domborművek alkotnak, mint az ámbra, és türkizkék víz, olyan lágy, mint az írisz, az megismeri a tartós szerelmet. A “Canal d’Amour”, ilyen a neve, türelmes. Tudja, hogy a görög szigetnek sok más titka is van, amelyet jázminból, ambrette magvakból, szantálfából és tonkababból szőttek; megannyi hatás gyümölcse. Itt áll a feketeribizli abszolút, ahol a málna és az őszibarack egyesül. A gyönyörűen vad, hegyvidéki és erdős tájak az olasz, francia és brit építészet, a bizánci templomok és a római kori maradványok látomásaihoz vezetnek. A korok, a kultúrák, a cédrusfa, a pézsma és a gyöngyvirág, a nyelvek, a hagyományok, a rebarbara és a muskátli mind megtalálhatóak Korfun. A találkozások szigete.

További jegyek: citrom és szegfűszeg.

A Memo Corfu 75 ml-es Eau de Parfum kiszerelésben kapható.

A Sicilian Leather a Cuirs Nomades kollekció új illata.

Egy sziget. Akinek a neve a kabóca énekét idézi. A nap büszkén áll, a föld üdvözli, a gyümölcsök bővelkednek benne. Olasz bergamottolaj. Keserű narancsolaj. A Földközi-tenger legnagyobb hölgye őrzi az Etnát. A vulkán szelleme, szuverén jelenléte. Bazalompfenyő és fehér bőr. Egy karakteres sziget, amely pikáns, energikus, kitörő bőrharmóniának készült. Meleg és élénkítő egyszerre. A vibráló Palermo sikátoraiból, kardamom és koriandermagolaj között, Taormina virágos magaslatain, egy ibolyalevél akkord, a Templomok Völgyébe, a gyönyörű szicíliai lélek bontakozik ki. Földjein, hegyeiben gyanták és fák ösvénye kanyarog. Cédrus atlaszolaj, gaiac faolaj. Számára egy olyan parfüm, amely éppoly tellurikus, mint légies, amely lehetővé teszi a víz és a tűz, valamint a bőr találkozását.

A Sicilian Leather Eau de Parfum Szicíliába repít, amikor a nap büszkén áll, a föld üdvözli, a gyümölcsök megtelnek vele. Egy pikáns, energikus, kitörő bőrharmónia. Meleg és élénkítő egyszerre.

Cédrátból, cédrusfából, bőrből készült.

A Memo Sicilian Leather az Egyesült Királyságban a Harvey Nichols áruházban kapható, 75 ml-es Eau de Parfum kiszerelésben, £215.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter