Heti újdonságok: Toni Gard és Seathalasso

Az e heti újdonságokat a Douglas kínálatából csemegéztem, ahol éppen most nyári akció is zajlik – bővebben itt nézhetitek meg az akciós kínálatot. 

Toni Gard márka eddig kevésbé volt ismert hazánkban – újdonság a Douglas kínálatában- legújabb Mint(Menta) parfümjével a nyári “feelinget” lehet fokozni, hiszen roppant frissítő citrusos-mentás illat, melyet a barack jegye édesít meg, és a gyöngyvirág tiszta illata különbözteti meg a többi citrusos illattól.

Igazi ?must have? darab: erőteljes, mégis diszkrét, cseppet sem hivalkodó önkifejezés, visszafogott elegancia, egy csipetnyi luxus, minden alkalommal kellemes benyomást kelt.

Ár: 30 ml 9.900 HUF

Fejjegy: narancs, mandarin, citrom, borsmenta, maté tea

Szívjegy: gyöngyvirág, nőszirom, passiogyümölcs

Alapjegy: mósusz, ámbra, őszibarack

 

Igazi nyári csemege a Seathalasso testápolási család, melynek legújabb darabja egy remek nyári illat, a Seathalasso edt.  A Douglas Beauty System új testápolási termékvonala a tengerparti élmény luxusát hozza el a hétköznapokba. A Seathalasso termékeket a thalasso, a többezer éves múltra visszatekintő tengeri gyógykezelés tapasztalati inspirálták.

Az EDT friss, wellnessz élményeket kínál aquás-citrusos aromáival.

Fejjegy: narancsvirág, bergamot, tengeri jegyek

Szívjegy: vízililiom, jázmin, rózsa, gyöngyvirág

Alapjegy:  heliotrop virág, cédrus, fehér pézsma

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter