Heti parfümújdonságok

Pár izgalmas újdonsággal jelentkezünk, érdemes közöttük mazsolázni!

Yves Saint Laurent Oriental Collection

Nos, aki a londoni Harrods áruházhoz közel van jelenleg, mindenképpen látogasson be, hiszen ott kapható YSL limitált kollekciója, mely kifejezetten a távol-keleti vásárlók ízléseit kívánja kielégíteni. A kollekció 3 parfümje, Noble Leather, Supreme Bouquet és Majestic Rose a keleti ízlésvilágot tükrözi, erőteljes fűszerezéssel, markáns aromákkal és izzó szenvedéllyel. Bárcsak kipróbálhatnám őket!

yves-saint-laurent-oriental-collection

New Yorker Style Up!

Az egyik legnagyobb, utcai ruházatra specializálódott divatmárka, a New Yorker megjelentette második illatpárosát Style Up! néven, mely kifejezetten a fiatal, divatot követő városi ifjúságnak készült. Intenzív, szexi, lendületes és vagány – a promóció szerint. Még nem próbáltam.

style up!

Escada Especially Escada Elixir

Az egyébként kifejezetten sikeres Especially Escada újabb flankere az anyaillat esszenciáját sűrítette egy üvegbe. Míg a számomra kifejezetten kellemes meglepetést okozó Especially Escada Delicate Notes könnyedebb, púderesebb illatú, az Elixir a rózsa elegáns és erőteljes jegyét próbálja kiemelni. Érdemes kipróbálni.

escada elixir

Robert Piguet Rose Perfection

Mindannyiunk örömére a Piguet parfümház szinte ontja magából mostanság az újabb illatokat, itt az új gyöngyszemnek ígérkező illat, a Rose Perfection, mely a klasszikusan elegáns nőies rózsaillatot eleveníti fel. Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Sajnos szintén csak a Harrodsban juthatunk hozzá egy másik limitált Piguet parfümhöz: a Knightsbridge a legdrágább alapanyagokkal a Harrods luxusát eleveníti meg.

rose perfection

Odin 10 Roam

Természetkedvelők, most figyeljenek, ugyanis a díjnyertes Odin parfümház új illata kifejezetten az erdő elbűvölő és nyugtató illatát hozza el nekünk, uniszex illat révén mindkét nem számára, bár úgy sejtem, inkább az urak fogják jobban kedvelni. Nagyon izgalmas illatjegyei vannak: sáfrány, borslevél, gyömbérliliom, vadkávé virág, kókusztej, ébenfa és tömjén.

10 roam

Estée Lauder Modern Muse

A hivatalos pr anyag szerint a Beyond Paradise óta nem látott reklámkampánnyal próbálják bevezetni az új Estée Lauder illatot Modern Muse néven, mellyel a beauty cég vissza szeretne kapaszkodni a magas minőségű, elegáns és sikeres parfümök közé (ahol szerintem egyébként van…). Az illatot a modern, független és stílusos nő ihlette, virágos és fás jegyek mellett a puha.  meleg akkordok jelennek meg, nagyon kíváncsi vagyok, hogy valóban hozza-e az elvárásokat.

modern muse



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter