Heti parfümújdonságok

Pár izgalmas parfümújdonságot jelentettek be a héten niche és mainstream vonalon is. Lássuk a legjobbakat:

M. Micallef Royal Vintage 

Februárban jelenik meg a M.Micallef márka legújabb, férfiaknak tervezett parfümje, mely az Exclusif kollekció része. Igazi időtlen kifinomultság és elegancia jellemzi nemcsak a parfüm üvegét – melyet a hősidők mozivilága, az oldtimer autók csillogása ihletett – hanem a parfüm illatát is.

Fejjegy: bergamott, bogyók

Szívjegy: ciprusos jegy, bőr

Alapjegy: pacsuli és mosúsz

Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent 2013

Ha nyár, akkor nekem Bronze Goddess. Eddig a széria szinte valamennyi darabja bejött, az újat is kíváncsian várom!

Fejjegy: mandarin, citrom

Szívjegy: tej, virágos jegy

Alapjegy: ámbra

Givenchy Gentlemen Only

Hm, ami csak úriembereknek szól, rossz nem lehet, főleg a mai férfiparfüm-divat édeskés, túlfűszerezett világában. A Givenchy visszanyúl a klasszikus férfias összetevőkhöz, amit itt a fás-füstös és enyhén balzsamos jegyek testesítenek meg. Kíváncsian várom, hogy megállja-e a helyét a parfümériák polcain.

Fejjegy: mandarin, rózsabors, mogyoró, hársfa

Szívjegy: cédrus, vetiver, pacsuli

Alapjegy: tömjén, mosúsz

 

L’Artisan Perfumeur Caligna

Idén tavasszal sem maradunk új L’Artisan parfüm nélkül! Az új parfümöt az a Dora Baghriche-Arnaud parfümőr tervezte, akinek az Olfactive Studio Still Life, Oriflame Fuse vagy a Versace Vanitas illatát köszönhetjük. Ha hinni lehet a híreknek, akkor a Caligna egy új kollekció első darabja lesz (La Collection de Grasse), és a L’Artisantól szokatlan reklámkampánnyal készülnek piacra dobni. Lássuk! A pontos összetevőket még nem ismerem, de egy biztos, a parfümkészítés fellegváraként is ismert Grasse egyik ikonikus összetevője, a muskotályzsálya ihlette az illatot.



4 thoughts on “Heti parfümújdonságok”

  • 😀 ez valóban nagy fejlődés! És melyik illatmintákat sikerült beszerezned? Én is épp a Micallef illatokat tesztelem, remélem, mihamarabb tudom posztolni is őket, kicsit besűrűsödtek a tesztelni valóim (ami sosem baj:) !

  • Rohamléptekben fejlődök. Múlt héten még azt se tudtam, hogy a Micallef a világon van, most meg már mintám is van tőlük 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter