Heti parfümújdonságok

Bizony, bizony rég volt már újdonságértesítő, így csak a legizgalmasabbak fértek bele ebbe a posztba…

Marni Rose

Marni Marni nevű parfümje nálunk nem elérhető, nemzetközi szinten igen szépeket nyilatkoznak róla, szóval nem lehet rossz…most itt – a nem meglepő – Rose parfüm, mely az eredeti Marni parfüm intenzívebb, fűszeresebb és rózsásabb változata. Kár, hogy nálunk nincs. Miért???

marni rose

Versace Bright Crystal Absolu

Közeledik a karácsonyi szezon, ezért kell egy új Bright Crystal a polcokra, legyen hát Absolu, mely tartósabb és intenzívebb illatot ígér. Kicsit Bvlgari Omnia Crystalline edp feeling, most ez lesz az új trend?!

Versace-Bright-Crystal-Absolu

 

Parfums de Marly Hamdani, Habdan, Kuhuyan, Oajan

Marly egyszerre 4 új illattal is jelentkezik, melyek az Arabian Breed Colletion tagjai, és mint ilyenek, természetesen ízes-zamatos és ultrafűszeres, orientális darabok. Kipróbálhatóak a Neroli parfümériában!

marly arabian breed

 

Boucheron Place Vendome Eau de Toilette

Hehe, Boucheronnál pont fordítva áll a világ, mint mostanság a többi parfümháznál. A jó öreg Place Vendome edp koncentrátumú parfümjét adták ki eau de toilette töménységben. Szóval valakinek a gyengédebb Place Vendome hiányzott a palettáról.

place vendome edt

 

Juliette Has A Gun Anyway

Jajj, de várom, hogy kipróbálhassam…nekem nagyon bejönnek a JHG illatok, így az Anyway is igencsak felkeltette az érdeklődésemet. Romano Ricci (Nina Ricci dédunokája) visszatért az alapokhoz: a képlet egyszerű és eredeti – mindössze 15 alapanyagból készült, pézsmás, citrusos és fás-fehér virágos karakterrel. Férfiaknak és nőknek is ajánlható egyszerre.

anyway

 

 

Jennifer Lopez JLove

JLo újra támad parfümfronton is. Bár szerény véleményem az, hogy ideje lenne zeneileg megújulnia, parfümjei kifejezetten sikeresnek bizonyulnak. Irtó dögös lett az új JLove (imádom ezt a szójátékot rejtő parfümnevet!), mely a klasszikus hollywoodi csillogást és glamúrt idézi. Bitang édes és krémes illatra számítsatok!

jlove

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter