Heti parfümújdonság: Jimmy Choo FLASH

A cipőtervezők koronázatlan királya, Jimmy Choo első parfümjével nagyot robbant a parfümpiacon. Második parfümje a FLASH színtiszta hedonizmus, az élvezetek, az önfeledt szórakozás és sikk illata.

A parfüm tervezőinek konkrét elképzelésük volt arról, hogy miről is szóljon a parfüm:

“A FLASH az izgalom nagyszerű hullámáról és arról az erőről szól, amit a nő érez, ha egy pár szexi cipőt vesz fel. A parfüm karaktere, mely egyszerre szenvedélyes és pezsdítő, tökéletesen visszaadja ezt az érzést.”

A FLASH a ragyogó nagyvárosi nő illata, luxuskivitelű, csillogó üvegbe zárva. Olyan nőé, aki egyszerre provokatív és enyhén pajkos, szeret kockáztatni, bűbájos, merész és mágnesen vonzó. Mindezt Christine Nagel öntötte illatba. Így vall az általa elképzeld nőről, aki FLASH parfümöt visel:

“A FLASH-t a magabiztos, városi Jimmy Choo nő számára alkottam meg. Ez a nő szexi, lázadó és kifinomult. Elképzeltem, hogyan kopognak végig a tűsarkai New York, London és Párizs utcáin.”

Az illat friss, sziporkázó bevezetése rózsaborssal, mandarinnal és eperrel nyit. Miután ezek a csillogó fej illatok elpárolognak, a szív illat erős, egzotikus fehér virágillatai kerülnek előtérbe: a tubarózsa illatát a jázmin és a fehér liliom gazdagítja, felfedve ezzel a mámorító, szexi jelleget. A fehér, púderes fás alap egy tartós impressziót hagy maga után, mely egyszerre csábító és érzéki, de sosem túl sok. ?A Jimmy Choo márka annyira határozottan nőies, hogy a parfümnek muszáj volt egy érzéki karaktert adni. Fehér fákat alkalmaztam, egy korszerű illatjegyet, ami nőies és kifinomult karaktert kölcsönöz, amellett, hogy fenntartja a ragyogást.? ? mondta el Nagel.

A parfüm főbb összetevői:

Fejjegy: rózsabors, eper

Szívjegy: tubarózsa, jázmin, fehér liliom

Alapjegy: napraforgó, fehér fák

 A parfüm arca a csodás Natasha Poly modell lett, akit Steven Meisel fotózott a kampány során. A parfüm üvege testesíti meg a csillogást, nagyvilági életet, mely mint a gyémánt, egyedi csiszolásával különösen vonzó látvány, melyet’70-es évekbeli kristálycsillár és annak ragyogása ihletett.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter