Ha nem azt kapod karácsonyra, amire számítottál: sebaj, vedd meg jövőre ezeket a parfümöket!

Remélem, kevés ember áll majd a fa előtt elkeseredve, hogy nem azt a parfümöt kapta, amit remélt vagy szeretett volna…egyrészt kár szomorkodni, cseréld vagy add el itt a Cserebere fórumon, vagy vedd meg magadnak jövőre a legtutibb újdonságokat. Ezek várhatóak:

Versace Pour Femme Oud Oriental

Az oud megállíthatatlan, itt a Pour Homme Oud női változata Versace módra hangolva. Vigyázat, mély, orientális illat várható!

pour femme oud

Clinique Happy In Bloom 2014

A virágos Happy 2014-es változata. Könnyed, virágos-zöld illat lesz.

Jimmy Choo Flash London Club

Nagyon menő a Jimmy Choo parfüm, most itt a még menőbb London Club változata. Egyértelműen partilányoknak!

Paco Rabanne Black XS Potion for Her and for Him

Olivier Creps parfümőr még tud mit mutatni a Black XS-ből, itt a Potion (hm, sokat mondó név:), mely a szerelmi bájitalokkal kívánja felvenni a versenyt. Majd meglátjuk 🙂

PacoRabanneBlackXSPotion

Pierre Balmain Extatic

A hajdanában szebben csillogó Balmain név most újra feltörni látszik. Az Extatic a mostani orientális-fás illatok eleganciáját, sikkjét szeretné meglovagolni, reméljük sikerrel. Én várom már!

Tommy Hilfiger Flower Rose

Tündéri kis üvegben a reneszánszát élő rózsa egy kis tejjel, fás akkordokkal és fehér pézsmával. Vajon lehet még újat mutatni, ha rózsáról van szó?

tommy-hilfiger-woman-fower-rose

Marc Jacobs Daisy Delight és Daisy Eau So Fresh Delight

Ej, ej, kedves Marc, nem lehetne már valami újat, valami megbotránkoztatót, valami ultra menőt és kreatívat? A Daisy és a Daisy jogutódjaként ismert Daisy Eau So Fresh most itt van Delight, azaz “Gyönyörűséges” változatban. Virágos illatra tessék számítani, melyben a gardénia és a bazsarózsa kap főszerepet.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter