Guerlain-hónap – új La Petite Robe Noire Intense

Hohohó, mit csíptem el a Youtube-on! Hamarosan debütál mindenki kis kedvence, a La Petite Robe Noire új, Intense változata, micsoda hír! És micsoda csodás kis kék üveg, igazán szemet gyönyörködtető!

Az új illatot a kék áfonya ihlette – erre utalás a kék üveg is -, és ha lehet, akkor még édesebb, csajosabb lesz, mint az eredeti La Petite Robe Noire. Természetesen, az üvegen lévő ruha is más stílust kapott, egészen pontosan Marilyn Monroe ikonikus ruháját idézi meg, ultra csajos, nem?

Kép forrása: monsieurguerlain
Kép forrása: monsieurguerlain

Itt az alkalom, hogy egy tévhitet eloszlassak! A La Petite Robe Noire hivatalosan 17 különböző üvegben jelent meg, mégis az új Intense csak a 8. változata lesz, mint ahogy a fenti képen is láthatjátok. Gyakorlatilag a ma is ismert és kapható Robe Noire 2012-ben jelent meg edp töménységben, majd rá egy évre az edt. 2014 a Couture éve volt, míg 2015-ben az Eau Fraiche volt a szenzáció. Idén júliusban pedig az Intense-t köszönthetjük.

Andrea



1 thought on “Guerlain-hónap – új La Petite Robe Noire Intense”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter