Gucci Guilty Pour Homme EDP – parfümújdonság

A Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum illat a Gucci univerzum új csillaga. A férfias szépség hagyományos ismertetőjegyei intenzíven jelennek meg a titokzatos és hagyományokkal szakító illatban, amelyet az eklektikus stílust kedvelőknek és a merészeknek alkottak meg.  A #ForeverGuilty továbbra is a szabadságot ünnepeli, az eredeti illat újragondolása egy csipetnyi chili paprikával és nyugtatóan üde rózsával.

Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum

A Gucci Guilty Pour Homme Eau de Parfum sokat sejtető és meghökkentő fás-aromás illat, amely szándékosan provokál. A 70-es években népszerű két ikonikus összetevő – a chili paprika és a rózsa – tér vissza és váltja fel az eredeti két fejjegyet, a rózsaborsot és az olasz citromot és meghökkentő, pezsdítő retro illatvilágot teremt. A vörösbors meleg fűszeressége kontrasztot alkot a kesernyés aromás frissességgel, miközben a parányi mennyiségű ecet és só meglepő érzetet idéz elő. Fokozott intenzitás: a narancsvirág abszolútum, neroli és francia levendula összefonódása erősebb, férfiasabb illatharmóniát eredményez. Az alapjegyeknél a patchouli és a cédrusfa gazdagítja az illatkompozíciót és fokozza érzékiségét.

 

A kampány

Az Oscar-díjas színész és zenész, Jared Leto visszatér és ezúttal – egy klasszikus amerikai környezetben – egy mosodában testesíti meg a Gucci Guilty férfi karakterét. Glen Luchford fotóin a merész, mindig a maga útját járó hős belenéz a kamerába, tekintetével készteti férfitársait, hogy merjenek a nyomdokaiba lépni. Kényelmes pózban ül az új illatüveg mellett és magabiztosan, laza könnyedséggel vállalja fel különc személyiségét és környezetét.

A csomagolás

A meglepően nehéz, nem áttetsző, fekete, matt hatású üveg erőteljes dizájnja hűen tükrözi a benne rejlő esszencia intenzitását. A magas, karcsú illatüveghez fekete kartondobozt terveztek, amelyet a divatház páratlanul egyedi, egymásba fonódó G-betűs logója díszít.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter