Good Girl és Bad Boy Gold Fantasy – ünnepi parfümújdonságok

Ha Good Girl és Bad Boy, akkor idén sem maradhatnak el az illatok rajongóinak szánt karácsonyi kollektorok! A limitált kiadások illata megegyezik az eredeti ikonikus illatok illatával, viszont különleges, ragyogó, igazi ünnepi, aranyló külsőjükkel kétségtelenül a Karácsonyi kívánságlisták élére fognak kerülni. A Collectorok a GOLD FANTASY nevet viselik.

A női 80ml-es Eau de Parfum, melynek hűséges és elragadó arca a csodálatos Karlie Kloss, a férfi 100ml-es Eau de Toilette, amit idéntől Josh Upshaw képvisel.

Paco Rabanne Good Girl Gold Fantasy 

“Add át magad az arany ragyogásának az ünnepi időszakban a Good Girl & Bad Boy Gold Fantasy két új gyűjtői kiadású, csillogó, aranyozott illattal.  A Good Girl Gold Fantasy Eau de Parfum egy merész, mégis kifinomult illat, amelyet Carolina Herrera egyedi elképzelése ihletett a modern nő kettősségéről.  Dacol az elvárásokkal: egyszerre merész és csábító, elegáns és modern, bájos és titokzatos. A jázmin édes, csábító illata izgalmas nőiességgel ruház fel, a gazdag kakaó és a bódító tonkabab a Good Girl titokzatosságát adja, míg a mandula és a kávé bátor és egyedülálló vibrálást kölcsönöz az illatnak.”

A Good Girl Gold Fantasy Eau de Parfum az ikonikus tűsarkú stiletto csillogó, aranyozott változatában kapható, amely tökéletesen kifejezi a Good Girl erejét, miközben a ragyogó sziluett ambíciózus és elegáns mivoltát tükrözi.

Paco Rabanne Bad Boy Gold Fantasy

“Add át magad az arany ragyogásának az ünnepi időszakban a Good Girl & Bad Boy Gold Fantasy két új gyűjtői kiadású, csillogó, aranyozott illattal. A Bad Boy Gold Fantasy Eau de Toilette a kettősség illatban való kifejezése, amely a modern férfi merész természetét és csábító összetettségét képviseli. Egyszerre erőteljes és érzékeny, magabiztos és laza. Kifinomult illat, amellyel minden szem rád fog szegeződni. Egy összetett utazás az érzékek számára, a Bad Boy ötvözi a fekete és fehér bors jegyeit az olasz zöld bergamott citrusos vibrálásával.”

A Bad Boy Gold Fantasy Eau de Toilette üvege fémes arany bevonattal épp olyan eredeti, mint akik számára az illat készült. A markáns üveg a hősies erőt és játékos önfejűséget jelképezi.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter