Giorgio Armani Code Sport Athlete – parfümkritika

Ez a nyár többszörösen is izgalmasnak ígérkezik. Most zajlik a Foci EB, hamarosan pedig kezdődik Londonban az olimpia. Idén nyáron minden a sportról szól, így nem meglepő, hogy a parfümök világában is a sportos illatok kerülnek előtérbe. Szerencsére ma már a sportos parfüm nem egyenlő a karcosabb, “Panatta spray” színvonalú illatokkal.

Giorgio Armani tervezte az idei olimpia hivatalos ruháit, de itt nem állt meg:

“Mindig is inspiráltak az atléták, hiszen ők a  modern kor gladiátorai. Mindig elkötelezettek a céljaik iránt.”
Számomra a nyár egyik nagy meglepetése az új Armani Code Sport Athlete, mely tökéletesen jeleníti meg a sport, a szenvedély, a kitartás és a lendület erejét, energiáját. Az Armani Code Sport Athlete limitált parfüm kifejezetten az olimpia alkalmából készült, az Armani Code Sport alapjaiból álmodták meg a 2012-es nyár illatát.Tökéletes összhang, mesteri egyensúly érezhető a friss citrusos aromák és a puha fás jegyek között, melyek a nagy sikerű uniszex, “egyszerű, de nagyszerű” vonalvezetésű parfümök útját követi, mint a CK One, Hermes d’Orange Verte vagy Acqua di Gio. Mert hogy női bőrön, melegben kifejezetten jól esik az Armani Code Sport Athlete-t viselni, ez az a parfüm, melyet bátran leemelhetünk a Kedves piperepolcáról, de ez nem jelenti azt, hogy egy igazán férfias férfin ne lenne ez az illat szívdöglesztő. Mert az!
Az Armani Code Sport Athlete összetevőiben szinte azonos az Armani Code Sport parfümmel, összetevőinek aránya és intenzitása más, mely elegendő ahhoz, hogy egy könnyen viselhető, kifejezetten frissítő, aromás parfümöt kaphassunk. A fejjegyben extra adag gyömbér gondoskodik a pezsgő, szikrázó felütésről, melyet természetesen a citrusok kísérnek. A szívjegy mentája kapott egy kis plusz erőt, melytől a kompozíció élénk, enyhén zöldes jelleget kap. A kifújás után negyed órával azért előbújnak a bőrre simuló férfias fás jegyek, de igen diszkrét, puha módon: a vetiver már csak ilyen, ezért szeretjük! A borostyán melegsége és a fa pikánsan markáns akkordja gyönyörűen passzol az élénk fejjegyhez.
Uraim, ezt az illatot érdemes kipróbálni nyáron: és nem szabad csodálkozni azon, ha jobban fogy a kelleténél, biztos, hogy a család nőnemű tagjai is szívesen használják majd.:)
Az Armani Code Sport Athlete 2012 júniusától kapható a kiemelt parfümériákban, 75 ml edt fraiche 17.900 Ft.



1 thought on “Giorgio Armani Code Sport Athlete – parfümkritika”

  • Lágyabb,frisebb mint az eredeti Sport Code.Szeretem az eredeti változatot is,de számomra az egy picit durva,tolakodó.A Sport Athlete viszont nagyon kellemes nyári,citrusos illat.
    8/10

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter