Giorgio Armani Armani Code Profumo – parfümújdonság

2004 óta tudjuk, hogy ha egy férfi hódítani akar, akkor elég két fújás a nagyra az Armani Code-ból, és garantáltan elolvadnak a nők (én is)! A bőrös jegy finom és érzéki fűszerezése mesterien sikerült az Armani Code-ban, nem csoda, hogy a 12 éve piacon lévő parfüm a slágerlisták élvonalában van (nem mellesleg FiFi díjas is, tehát a szakma is elismerte nagyságát). Ha lehet még ennél egy szintet lépni, azt Armani mester meglépte: idén megjelent az új Armani Code Profumo!

armani code profumo

A férfiak számára tervezett parfümök között fehér hollónak számít az Eau de Parfum töménység (egy férfi ne illatozzon messziről, mint egy boudoir, pedig de!), erre Armani meglépi azt, hogy az amúgy is ultra intenzív Armani Code illatát még erőteljesebb, intenzívebb formában adja ki újra.

“Az Armani Code Profumo rezonál a jelenkor valós férfiasságával. A parfüm lágy áttetszősége ellenállhatatlan vonzalmat ébreszt: színe izzó átmenet az sziporkázó borostyán és az fekete éjszaka között. Vonzó, erőteljes és szenvedélyes illat, mely a klasszikus Armani Code alapelemét, a tonkabab különleges hatását erősíti fel a fás-borostyános akkord, és az égetett sztórax fa jegyével.”

armani-code-profumo

Gyönyörű, markánsan férfias, vibráló üveg, benne égi manna, minden földi jóval!

Fejjegy: zöld mandarin, zöld alma, kardamom

Szívjegy: narancsvirág, levendula, szerecsendió

Alapjegy: tonkabab, ámbra, bőr

A friss, fanyarkás jegyek ellenpontja a krémes, édeskés bőrös akkord, amelyet pikánsan fűszerez a szerecsendió, és napsugaras narancsvirág és enyhén füstös dohányos jelleg. Fás-borostyános alapjegy egyfajta balzsamosságot kölcsönöz az illatnak, amelyhez jól passzol a bőrös jegy abszolút dominanciája.

Az Armani szmokingok eleganciáját, minden elsöprő stílusosságát eleveníti fel az új Armani Code Profumo, abszolút ajánlom kipróbálásra!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter