Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau Fraiche

Ha nyár, akkor itt az idő az eau fraiche (frissítő víz) töménységű, kifejezetten meleg időre tervezett, ultrakönnyű parfümök használatára. A legtöbb parfümház már ügyel arra, hogy régi, jól bevált kedvenc illatainkról ne kelljen lemondani a nagy nyári melegben sem, ezért a legtöbb és a legsikeresebb illatok szinte biztos, hogy megjelennek eau fraiche töménységben is.

Nincs ez másképp Armaninál sem, ahol az igazán jól sikerült Acqua di Gioia parfümnek legújabb változata, az Acqua di Gioia Eau Fraiche maga a nyári üdítő természetesség!

acqua di gioia eau fraiche

Az ACQUA DI GIOIA a Nőt és a Természetet ünnepli, olyan üdítő kikapcsolódást ígérve, amely minden érzéket felkelt. Az eredeti illat megszületését azon távoli szigetek inspirálták, ahol Giorgio Armani feltöltődik energiával, és ahol az esővíz és a tenger harmata elegyedik, olyan anyagot alkotva, amely a termékeny és buja természet lelkét idézi. Az ACQUA DI GIOIA-ban, az erőteljes földi elemek egy erős, nyugodt, szabadlelkű nő imázsát keltik, aki tökéletes harmóniában él az Anyatermészettel.
Giorgio Armani az érzékek kiteljesedését fennkölt módon fejezi ki egy új illatkreációval, amely az őszinte és tiszta öröm palackba zárt esszenciája: ez az ACQUA DI GIOIA EAU FRAÎCHE.
Az ikonikus illat könnyebb és frissebb újraértelmezése, amely szinte eggyé válik viselőjével.

Az Acqua di Gioia Eau Fraiche maga a frissesség újraértelmezése, hihetetlenül légies, könnyed, mégis nőiesen természetes illatjegyekkel: a fejjegy majd kicsattan a friss grapefruit, ylang-ylang és cédrus izgalmasan pezsgő akkordjától, a szívjegyben a nőiesség bontogatja szirmait a vízi jázmin képében, melyet egy csipetnyi mandarin  tesz frissé és zamatossá, míg egy kis pikantériát a barna cukor ad hozzá. Az alapjegy is a friss és puhán nőies jegyekben tobzódik: citrom, pézsma és jázmin.

A következő kiszerelésekben kapható:

100ml ? 23.500 Ft
50 ml ? 17.900 Ft
30 ml ? 12.200 Ft



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter