Game of Light By Terry 2015 őszi-téli kollekció

Az őszi szezon csak az iskolásoknak szomorú időszak – hiszen kezdődik az iskola – nekünk, beauty-rajongóknak maga a kánaán, ilyenkor a legnagyobb márkák előállnak az új kollekciókkal, melyek meghatározzák a szezon irányadó divatját. By Terry kollekciói pedig olyan népszerűek világszerte, hogy egy-egy premierre bizony hetekkel előre készülnek a rajongók (érdemes az Instagramon a #byterry-re rápillantani), hiszen olyan minőséget nyújtanak beauty termékei, melyekkel valóban az exkluzivitás és luxus érzetét kapjuk.

Game of Light By Terry
Game of Light By Terry

Legújabb, Game of Light (szerintem nagyon megkapó a neve) őszi-téli sminkkollekciója a fény és a drámai árnyékolás tökélyre fejlesztett termékeit mutatja be.

“Terry de Gunzburg számára az év hidegebb időszaka is a csábításról és a nőiességről szól, és csodás lehetőséget jelent arra, hogy a fénnyel és a drámai kontrasztokkal játsszon. Terry laboratóriumában az idei őszi-téli szezonra is szenvedélyes és szabad szellemű kollekció született: pompás kékek, megbabonázó csokoládé barnák, puha szürkék, fagyos fények, valamint egy pazar piros és egy titokzatos lila csábítanak a nőiesség ünneplésére! Az idei kollekció túllép a fény és árnyék határain. Mesteri kifinomultság, mely a csábítás, a nőiesség és a visszafogottság hármasának ragyogó harmóniáján alapszik.”

Eye Designer Palette - Packshot - N3 Magnet eyes - BD

A legújabb Eye Designer Palette No.3 tíz színe a sikkes nappali sminktől az erőteljesebb dívás alkalmi make-up-ig számos variációt és lehetőséget nyújt, akár mono sminket, rétegezést vagy kreatív keverést, a lényeg a metálos, selymes és fényes hatás, melyet az új palettával el lehet érni. A szezon egyik kedvence már most ez a valóban mély tónusú paletta, mellyel nem csak a profik tudnak könnyedén szép sminket varázsolni.

Terrybly Velvet Rouge - Gamme - BD

Számomra a Game of Light kollekció abszolút kedvence a Terrybly Velvet Rouge két új, feltűnő árnyalata, ezek közül is a My Red, mely elképesztően elegáns, komfortos és egyben rendkívül tartós krém állagú rúzs. Soha még ilyen intenzív és tartós rúzs nem volt az ajkaimon, és bár merésznek tűnik a karmazsinvörös árnyalat, higgyétek el, szó szerint mindenkinek istenien áll! Számomra must-have darab!

Ugye milyen szép ez a My Red árnyalat?
Ugye milyen szép ez a My Red árnyalat?

A kontúrozás a mindennapi sminkben most nyer igazából teret, By Terry erre is nyújt igazán kézenfekvő megoldást: a Terrybly Densiliss Contouring Compact termékei a professzionális árnyéklást és pirosítást nyújtják. A 2 pirosító és a 2 alapozó variálható egymással, melyekkel mesterien lehet hangsúlyozni, mélyíteni, kiemelni.

Terrybly Densiliss Contouring - Gamme - BD

“A Light-Expert újratervezésénél sosem az újrakezdés, hanem a megújulás volt a motivációm. Szakértelmem a tapasztalatomban rejlik, amit szeretnék elérhetővé tenni minden nő számára, akik épp úgy mint én, a luxus mellett az egyszerűségre is vágynak. – Terry de Gunzburg”

Bátran állíthatom, hogy az újraértelmezett, valóban az egyszerű de nagyszerű elvén működő Light-Expert alapozó beépített ecsettel az egyik legjobb alapozó, amit életemben használtam. A ferde metszésű kabuki ecsettel ellátott alapozó mindent tud, amit egy tökéletes alapozónak tudnia kell: korrigáló fényprizmák, fedő mikro-pigmentek és ásványi por korrigál, fed és beleolvad a bőrbe, mindemellett könnyed és akár rétegezhető textúrájú, amit az én bőröm különösen hálásan fogad. Az pedig, hogy nincs szükség külön alapozóecsetre, nagy könnyebbség, csak egy “klikk” és már felvihető az alapozó.

BY TERRY - LIGHT EXPERT AMBIANCE_signature - BD

A By Terry termékeket Budapesten a Madison parfümériában (Budapest, Andrássy út 26. Opera mellett) próbálhatjátok ki, bátran kérjetek tanácsot akár sminkelésre is, szívből ajánlom, nekem nagyon beváltak!

2015-10-22 12.36.51
🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter