Estée Lauder Bronze Goddess 2022 kollekció, Bronze Goddess Nuit – parfümújdonság

Juhúúú, micsoda Bronze Goddess kollekció jön 2022 tavaszán! Az Esteé Lauder Bronze Goddess nekem egyenlő a nyárral, minden formában és illatban használom, amióta csak elérhető. Nyári top kedvencem a Bronze Goddess Eau Fraiche, ennél jobb “beach” illatot még nem tudtak számomra prezentálni. Minden évben ráncfelvarrják, de szerencsére minden alkalommal rájönnek, hogy az alap Bronze Goddess illatnál nincs jobb. Ennek ellenére én mindig örülök, ha újabb változata jelenik meg, ezeket szinte minden alkalommal beszerzem.

Idén a Bronze Goddess Nuit lesz az illatújdonság. Ne feledjétek, hogy ez mellett a “sima” Bronze Goddess Eau Fraiche állandóan kapható (most is) és a Bronze Goddess Eau de Parfum is, ami egyáltalán nem ugyanolyan illatú, mint az alap Bronze Goddess.

“A Bronze Goddess Nuit a vágy mélységeit kutatja, miközben a nap egy privát paradicsomi szigeten nyugszik. A végtelen tengerpartok szenzációs tája világít a csillagok alatt. Az alkonyat a tiéd. A bergamott esszencia káprázatos tükröződései táncolnak az Ylang Ylang finom szirmain – fűszeres virágos aspektusaikat parázsló bors fokozza. Ahogy összeérnek, az izgalom fényűző melegséggé és fülledt kifinomultsággá fokozódik.

A Bronze Goddess jellegzetes női érzékisége a szívből árad, ahogy a gazdag és egzotikus jázmin Sambac találkozik az éjszakai virágzó orchidea jegyeinek pompájával. Együtt egy gyönyörű holdfényes csokrot alkotnak – merészen kivirágozva az éjszaka melegében. A sós kókuszdió jegyei tovább idézik az eredeti Bronze Goddess illat lényegét. A mágneses sötét tonka és a krémes kasmírfa jegyei mély, texturális vonzerőt kölcsönöznek az illat alapillatának. A fényűző, csillogó Ambrox mindezt ragyogóvá teszi.”

Az éjszaka forróságát idéző, fénylő borostyánvirágos illat

Fejjegyek: bors, ylang ylang, bergamott esszencia.
Szívjegyzetek: sós kókuszdió, jázmin sambac, éjszakai virágzó orchidea.
Alapjegyek: sötét tonka, kasmírfa, ambrox

A két bromzer/highlighter csodás, mindkettőt meg fogom szerintem venni, de a sötét árnyalatút biztosan. A szemhéjfesték paletta sajnos tök ugyanaz, ami tavaly megjelent, és sajnos ez az első, amit egyáltalán nem szerettem használni: a képen sokkal szebbek a színek, mint élőben. Igen nehéz őket összekombinálni. Kár…



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter