Escada Summer Festival – parfümújdonság

Nincs nyár Escada illat nélkül, ezt már minden parfümrajongó álmából felverve is tudja! Idén is a nyári fesztiválhangulatot és party-feelinget hivatott az Escada megragadni, mi mást! Nyár, bulik, szerelem, flört és egy kis gyümölcsös-édes illat, ennyi a recept. Az új Ráadásul nem is túl drágán, bár az Escada illatok ára is észrevehetően emelkedett, mint minden másé.

Az Escada Summer Festival egy ragyogó új illat, ami magában hordozza a nyári nappalok és az izgalom fűtötte éjszakák ígéretét. 2021. nyarán az ESCADA minden lányt szerte a világban arra invitál, hogy az új limitált kiadású Summer Festival Eau de Toilette-tel merüljön el a felejthetetlen nyári kalandok hangulatában.

A friss, virágos és nőies illatot a valaha volt legnagyobb nyári fesztiválra készülődő barátnő sereg vidámsága, végtelen izgatott feldobottsága, és a nyári ég alatt eltöltött csodás pillanatok öröme inspirálta. Ahogy kigyulladnak a fények és zene ömlik a forró levegő hullámain, a lányok barátságukra koccintanak és élvezik a forró napsugarakat a vállaikon, a hűvös gyep simogatását a talpuk alatt. Az ég lassan rózsaszínbe majd aranyba fordul. Ahogy lehull az varázslatos éj, a barátnők, hajukban virágkoszorúval, együtt táncolnak a ropogó tűzijátékok alatt.

A limitált kiadású Summer Festival ellenállhatatlan gyümölcsös-virágos illata a lányok kalandjának élő emléke. A jégkockába rejtett cseresznyevirág ragyogó jegyével nyitó illat vidám szívjegyében természetes zöld mandarin és finom jázmin szirmok találhatóan, míg az alapjegyben érzéki szantálfa adja vissza a fesztivál hangulat hosszantartó örömét. Az abszolút női co-kreációt Amandine Clerc-Marie és Gabriela Chelariu alkotta.

A pink nedűt tartalmazó, összetéveszthetetlen ESCADA üveget most forró, rózsaszín ajkak díszítik, utalva a nyári fesztivál egzotikus, csajos hangulatára és smink trendjére. A doboz feltűnő, csillogó, metálos megjelenése is a bohém fesztivál sminkre hivatott emlékeztetni. A magával ragadó, nyári fesztivál-inspirálta dekorációt jázmin, cseresznyevirág és hangjegyek alkotta színes illusztráció egészíti ki.

Összetevők: cseresznyevirág, jég, zöld mandarin, jázmin, szantálfa



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter