Escada Show Me Love – parfümújdonság

Beindult az Esdaca “Love” sorozata! 2020-ban jelent meg a Candy Love, a tejszínhabos alma, amely beédesítette a covidtól fárasztó éveinket. Aztán rá egy évre már a Fairy Love parfümöt fújtuk. Idén pedig megmutatjuk, milyen is a szerelem Escada módra: itt a Show Me Love!

Az illat robbanó áfonya és ragyogó citrus jegyekkel indít. Ezt az ínyenc illatot az áfonyás jázmin macaron gyümölcsös-virágos kontrasztja ihlette. A nőies szívjegy, az érzéki jázmin megidézi a vanília és a szantálfa krémes jegyeit, majd mintegy utolsó meghajlás a színpadon, az illat egy finoman édes, megnyugtató selyemgubóba burkolózik.

Az Escada Show Me Love egy vegán tanúsítvánnyal rendelkező illat, amely tükrözi az ESCADA misszióját azzal kapcsolatban, hogy olyan kortárs illatokat alkossanak, amelyek jóval környezettudatosabbak. A fényes, szív alakú üveg 30ml, 50ml és 100ml-es kiszerelésekben elérhető. Mélyvörös bársonyba öltöztetve megidézi a színházfüggönyök időtlen pompáját. Az illat doboza szintén minden tekintetet magára vonz, ahogyan a Broadway stílusú “LOVE” felirat körbefut rajta. Ezt a lehengerlő illatot arra tervezték, hogy meglepetést és örömet okozzon. A Show Me Love inspiráló történeteket mesél és hangulatos látványt közvetít, így kelti életre a Broadway musicalek világát.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter