Dolce & Gabbana Dolce Lily EDT – parfümújdonság

Bemutatjuk az új DG Dolce Lily Eau de Toilette-t a DG Beauty-tól, az új Dolce & Gabbana illatot, amely a bájos rózsaszín liliom virágot, a nőiesség és a kedvesség szimbólumát ünnepli, a rózsaszín liliom finom virágos jegyeit egzotikus maracujával és a lágy, érzéki pézsma hátterével kombinálva.

A kampány főszereplője Deva Cassel, a Dolce Lily arca, aki tökéletesen megtestesíti a Dolce lány vibráló energiáját és hiteles karakterét. Deva Cassel nem más, mint Vincent Cassel és Monica Bellucci színészek csemetéje. Szépsége kétségkívül az édesanyjáé. Deva a Dolce lány vibráló energiáját és hiteles karakterét testesíti meg. A filmben láthatjuk, amint egy nyitott tetejű piros kabrióban utazik a corniche mentén, hogy elmerüljön Portofino nyüzsgő hangulatában, és barátaival kávézik egy kikötői kávézóban.

A Dolce Lily a bájos rózsaszín liliomvirágot ünnepli, amely a nőiesség és a kedvesség szimbóluma. A gyümölcsös virágos illat a rózsaszín liliom finom virágos jegyeit egzotikus maracujával és lágy, érzéki pézsma hátterével ötvözi. Az üveg ugyanolyan nőies ívekkel és elegáns sziluettel rendelkezik, mint az eredeti Dolce illat, de most az üveg színe élénk rózsaszínű, ami kifejezi a Dolce lány élénk személyiségét. Az ikonikus virágos kupakot a hozzá illő élénk rózsaszínű színben alakították át, ami tükrözi az illat szívében lévő csillogó liliomos összhangot. Az üveget egy vékony, fekete grosgrain szalag díszíti, amely a Dolce vonal másik jellegzetességét, az eleganciát adja. Az utolsó részletként a “liliom” felirat világos narancssárga betűkkel szerepel az üvegen, emlékeztetve az illat gyümölcsös vonásaira.

A Dolce & Gabbana Dolce sorozat kezdő darabja, a Dolce 2014-ben jelent meg. Üde, bájos és romantikus illata igazi színfolt a Dolce & Gabbana ultranőcis palettáján. A nőies és friss Dolce Eau de Parfum megtestesíti az időtlen kézművesség és az innováció finom egyensúlyát a parfümkompozíció művészetében. A Dolce egy személyes érintés, a te aláírásod illata. Megtestesíti egy összetett folyamatnak köszönhetően elért eredmény egyszerűségét: ugyanaz a folyamat, amely egy finoman hímzett ruha elkészítéséhez szükséges.

A Dolce kollekció első Eau de Toilette illata, a Dolce Rose a legikonikusabb virágot ünnepli – a szerelem, a szépség és a nőiesség szimbólumát, valamint a Dolce&Gabbana egyik ikonikus mintáját. Örömteli és energiával teli, a Dolce Rose a kifinomult csábítás rózsája.

A Dolce Shine egy napfényes, vidám és ellenállhatatlanul friss, ez a gyümölcsös virágillat, melyből árad a dicsőséges olasz életöröm. A színes, lédús mangó és a ragyogó jázmin a napfényes szőke fákkal kombinálva egy napsütötte, gyümölcsös, virágos illatot alkot: Dolce Shine Eau de Parfum.

A Dolce Garden Eau de Parfum egy szicíliai kertben nyíló finom virág.
Vidám, napfényes aura a citrusok és a krém keveredésével, amely a frangipani virágot hozza a Dolce család csokorba.

A Dolce Peony Eau de Parfum egy friss, szabad és finoman nőies virág. Illata vidám színpompát varázsol a Dolce kertjébe. A Dolce Peony már nevében is egy jellegzetes jegyet hordoz. A bazsarózsa a pozitív energia szimbóluma, a virágos inspiráció. Tele van jelentéssel – különösen Ázsiában, ahol a szerencsét, az egészséget és a gazdagságot szimbolizálja, és becsületet hoz a családnak.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter