Dolce & Gabbana Dolce Garden – újdonság

A divatvilág olasz fenegyerekei (vagy már nem is annyira fenék meg gyerekek 😀 ) gyakorlatilag bármihez nyúlnak, arannyá változik, legyen szó divatról vagy éppen parfümökről. 1992, az év, amikor megjelent a piros kupakos, azaz a “red cup” Dolce & Gabbana D&G, amely maga volt a 90-es évek illatba oltva. Sokan fiatalos Chanel No.5-nak hívják, hiszen a benne lévő túladagolt aldehid abszolút a nagy elődöt idézi. Light Blue, The One, és az Anthology sorozat után az olasz donna került előtérbe, s jelent meg a Dolce parfümvonal 2014-ben. Egyből merész húzással, totálisan szembemenve a kor trendjével, különleges virágos, zöld akkordokat használtak, így a Dolce egy igazi mediterrán virágoskertre emlékeztet. Nem taszította le a trónról a nagy kedvenceket, de üdítően hatott a parfümpiacon friss, zamatos aromájával, hiszen nem mindenkit elégít ki ez a sok édesség, amely a parfümériákból árad. Bejött, vagy sem, a Dolce -t sokan megszerették, így nem csoda, hogy a 2014-es premiert követően egy évvel megjelent a még virágosabb Floral Drops, majd 2016-ban a Rosa Excelsa, amelyben először használták az afrikai vadrózsát a török rózsa abszolúttal.

Az új Dolce Garden egy spontán, tiszta örömmel teli kertben nyíló felséges virág, mely egy megszokott, de mégis izgalmakkal teli délután vidám táncritmusát adja. Egy vidám, napfényes illat citrusos és krémes jegyekkel kiegészülve. Új illatjegye a zamatos frangipáni virág. Violaine Collas parfümőr az új, florientális gourmand Dolce Garden illat minden árnyalatát megragadta. A napsütötte fejjegyet alkotó lédús mandarin, ragyogó neroli és légies magnólia jegyek az illat ragyogását fejezik ki. A kókusz esszencia, mely a fehér gyümölcshús egyedülálló természetes kivonata, hangsúlyozza a szirmok krémes frissességét. A selymes mandulatej megidézi a tradicionális szicíliai édességeket. A vanília abszolút és szantálfa jegyek a száradás során tovább gazdagítják a frangipáni jegy tökéletes érzékiségét. A frissesség és édesség tökéletes egyensúlya, mely olyan, akár egy nyíló virág illata.

Imádom, ahogy Dolce & Gabbana megeleveníti az olasz familia életérzést, mondhatjuk, hogy évek óta visszatérő motívumuk. A kisfilmből is látszik, hogy a Dolce Garden egy friss, dinamikus, élettel teli illat lesz majd! Március végén a parfümériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter