Dér csípte csipkebogyó és vadrózsa

Gyermekkoromban imádtam majszolni őszi kirándulok alkalmával a csipkebogyót. Igaz, baromi macerás pucolgatni, és két bogyó után órákig köpködtem a kis szőröket, de az aromája mindenért kárpótolt. Apropó, tegye fel a kezét, akinek még iskolában gyűjtenie kellett és leadni a csipkebogyót? 😀

A dér csípte, kissé már túlérett csipkebogyó egyfajta áltermése a vadrózsának, amelynek illata félúton van a rózsás-bogyós gyümölcsös aroma között. Friss, üde tónus, a kivételesen nőies illatokban szokott megjelenni. Ezek közül válogattam most.

Burberry Weekend – igen megosztó darab, sokan rajonganak érte, és van, aki nem tudja elviselni. Egy biztos, igazi virágbomba púderes karakterrel.

Versace Dylan Blue Pour Femme – korunk domina illata, azé a nőé, aki nem fél előtérbe helyezni magát, és cseppet sem vágyik arra, hogy beleolvadjon a tömegbe. Szenvedélyes alapjegyek, eklektikus virágos, ultra feminin gyümölcsök. Maga a trend.

Juicy Couture Juicy Couture – ez az illat több, mint plüssmelegítőbe öltöztetett Paris Hiltonok, ez az illat igazán kivilágít korunk parfümjei közül, kellően modern, nem szégyell más lenni, és ennek ellenére ropogós fehér inges szereléshez is tökéletes.

Dior Forever and Ever – ahogy jött, úgy tűnt el a parfümériák polcairól ez a kivételesen vadrózsa centrikus illat 2006-ból. Borostyánnal megbolondított tavaszi virágözön.

Jo Malone Wild Bluebell – a kis vad kékvirág, amelyben a harangvirág, gyöngyvirág és a vadrózsa kapott főszerepet. Nincs nála country-sabb illat, ha értitek, hogy mire gondolok!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter