Decemberi parfümajánló

Last minute ajánló, hátha elcsíptek 1-2 jó illatot karácsonyra!

Magam is meglepődtem, hogy milyen szívesen viselem az új Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette illatát. Kevésbé plasztik vaníliás, mint az anyaillat, sokkal inkább pezsgő virágos, persze a háttérben a már oly jól ismert The One illat. Edt létére simán hozza napjaink edp tartósságát.

Bár nem mostani megjelenésű illat, mégis most van igazán szezonja, és ráadásul ajándékba nagyon tuti kis darab. A Guerlain La Petite Robe Noire Black Perfecto visszanyúl a sorozat legelső darabjához (amelyet nagyon kevesen ismernek, mert limitált illat volt). Igazából ez lenne az intense változat, nagyon jól eltalált arányokkal, dögösséggel, és nem szirupos édes akkordokkal. Nagyon csajos!

Csak ideért hozzánk a vadi új Mugler Aura! Jó fél éve már a nemzetközi piacon debütált, kapott hideget-meleget. Egy biztos, nem közömbös iránta senki. Sokan az Alien vonalához hasonlítják. Nekem bejön az üvege, bár meg kell hagyni, hogy eléggé giccses, de bizonyos szintig engem ez vonz 😀 Szó mi szó, az árán nagyon meglepődtem…

Az uraknak is akad újdonság: folytatódik a XS sorozat, itt a Paco Rabanne Pure XS. Mondhatni, minden benne van, ami manapság divatos: cukor(!), bőr, fás jegyek, gyömbér, zöld akkordok, likőr, fahéj, vanília, és még sok más. Hódításra ajánlott illat 😛

Érdemes egy próbát tenni a Burberry My Burberry Blush változatával is. Gránátalma, zöldalma és rózsa, könnyed kis romantikus illat, garantáltan felpezsdíti a napodat.

Őszintén szólva már követhetetlen, hogy hány Miss Dior vagy Miss Dior Cherie (ami megszűnt) van/volt a piacon, és melyik mit tud. Annyi bizonyos, hogy mindegyik darabja megérdemel egy próbát, mert jók. És nagyon népszerűek is, nem véletlenül. Szóval parfümériák polcain már megtalálható a Dior Miss Dior Eau de Parfum, tegyetek egy próbát vele!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter