Chopard Imperiale Iris Malinka – parfümajánló

A legnagyobb ékszermárkák az évek során sorra jelentkeztek parfümkollekcióval is, azon belül minden, valamit is magára adó márka kijött egy úgynevezett niche parfümkollekcióval, amely minőségében a niche vonalat képviseli.

A Chopard márka Imperiale vonala jobbnál jobb illatokat sorakoztat fel. A Chopard a Happy Chopard kollekció új, magnóliák által inspirált illata, a Happy Chopard Magnolia Bliss mellett a Chopard bemutatja az extravagáns Chopard Iris Malika illatot is, amely egy meleg és balzsamos, fűszeres és púderes, lilára festett gyönyörű felhő. Az Iris Malika a Chopard Imperiale vonalhoz tartozik.

A fényűző új illatot, az IRIS MALIKA-t Dora Baghriche parfümőr úgy komponálta, mint “egy királynő esszenciáját. Az Iris Malika a Chopard Imperiale kollekció illatos kiegészítője, a modern kor császárnőinek, a hatalmas nők számára létrehozott gyönyörű ékszerek.

A Chopard Imperiale Iris Malika két kultúra kvintesszenciáját testesíti meg, amelyek harmonikusan keverednek. Az Imperiale kollekció lila üvegét és ametiszttel díszített ékszereit tükrözve az írisz, a francia parfümkészítés örök alkotóeleme, közel-keleti érzékiségbe burkolózik.

Az illat az erdei bogyós gyümölcsök és a meleg, titokzatos fűszerek addiktív jegyeivel nyit. A parfüm szíve birodalmi virágcsokrot szabadít fel: a legnemesebb íriszbetont jázmin és ylang-ylang öleli körül. Az alapot pazar balzsamok, fűszerek és fák gazdagítják, amelyek etikusan származnak a világ minden tájáról” – olvasható a Chopard márka leírásában.

Parfümőr: M: Dora Baghriche

Illatjegyek: erdei bogyós gyümölcsök, rózsaszín bors, írisz, jázmin, ylang-ylang, perui balzsam, benzoin, tonkabab, fás jegyek.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter