By Terry őszi kollekció bemutató és sajtótájékoztató

Kedvenc parfümériám, a Madison Perfumery Budapest ismét egy fantasztikusan megszervezett bemutatót tartott a By Terry vadonatúj bőrápoló-, és sminkkollekciójáról, illetve a 2 új Terry de Gunzburg parfümről. Mint mindig, most is tökéletes hangulat fogadott minket, kedves fogadtatás rózsavizes limonádéval és a Delizia Gourmet által felsorakoztatott finom falatokkal.

A teljes új kollekció az őszt képviseli, a színek is ősziesebbek lettek, az illatok pedig mélyebbek, teltebbek, így alkalmazkodva az egyre hűvösebb időhöz.

Rögtön a 2 új parfümmel kezdeném. Terry de Gunzburg ismét a híres Michel Almairac-ot kérte fel, hogy vegyen részt a 2 új illat megalkotásában. A középpontban ismét a rózsa áll, ám teljesen más megközelítésben, mint a tavaszi-nyári illatoknál. A végeredmény pedig ismét zseniális, nem hiába lettek kedvenceim a Terry de Gunzburg illatok, hiszen istenien finomak. 🙂

Fotó: Marton Bettina
Fotó: Marton Bettina

Az egyik új illat a Rose Infernale névre hallgat. Bujaság, keleti misztikusság, pikáns csábítás, jellemzi az illatot. Csodásan képviseli a mély bársonyos lila színt, amilyen a csomagolása. Tüzes, füstös, fűszeres illata a Kelet bűbáját hívja életre. Olyan, mint egy titokzatos, drága kelmébe öltözött, arcát elfedő, és csak gyönyörű szemeit és sminkjét felfedő keleti hercegnő érzéki titokzatossága. Összetevőiben a virágos jegyek mellett a török,- és damaszkuszi rózsa dominál csodálatos nőiességgel ruházva fel viselőjét. Az indonéz szerecsendiónak és tömjénnek köszönhetően válik orientálisan fűszeressé, füstössé, mely megigéz mindenkit, fogva tart, hosszantartó illata egész nap elkísér. A haiti vetiver száraz, fás illata a tömjénnel keveredve igazi tüzes, őszi illatot ajándékoz viselőjének. Fantasztikus illat lett, ami a rózsa ártatlansága és a nevében is rejlő füstös alvilág peremén egyensúlyoz, ellentmondásosságával a Nő különböző személyiségjegyeit megjelenítve.

A másik új illat a Rouge Nocturne. A szenvedély és elegancia illata, ?vörös szőnyeges? tálalásban. Erről az illatról nekem rögtön a luxus jut eszembe, méghozzá egy formabontó extravagáns köntösben, egy tüzes illat, amely ellentmondást nem tűrő szenvedéllyel nyitja ki a bezárt ajtókat. Nyitja? Inkább betöri?a szó pozitív értelmében. Amilyen lágy és púderes, olyan vadító és provokatív illat is egyben. A lázadó, elegáns szépség illata, aki áttöri a korlátokat, felrúgja a szabályokat, összetört szíveket hagyva amerre csak jár, mindezt a legpazarabb, legexkluzívabb formában téve. A buja damaszkuszi rózsa az ámbrával együtt pont ezt a kettősséget mutatja, melyet egy kis vaníliával tettek még csábítóbbá. Így alkotva meg az erotikus kisugárzást, pihe-puha, púderes jegyekkel karöltve, és egy kis földes, szenvedélyes pacsulival.

10665290_723465764374203_1242623617634910895_n
Fotó: Marton Bettina

Ám a bemutatón nem csak a 2 új illatot ismerhettük meg, hanem a By Terry Cellularose új arcápoló termékeit is. 3 új arctisztító termékük rózsa őssejteket tartalmaz, mely segít kiemelni a bőr természetes ragyogását, tisztít, méregtelenít, energetizál és nyugtat.

A Hydra-Toner arctonik, csodálatosan tisztítja, frissíti, élettel telivé teszi a bőrt. Ez a termék egy rózsavizes hullám, ami csodálatosan kényezeteti a bőrt.

A Cleansing Oil névre hallgató sminklemosó olaj arcra és szemre is használható, még a vízálló sminket is eltávolítja. Jojoba,- és olívaolajjal, valamint cseresznyevirág kivonattal készült, tisztító hatásán kívül hidratál, a bőrt üdévé varázsolja.

A Nutri-Pure arctisztító tej balzsamosan tisztít, nyugtat, lágyan tisztítja a bőrt, segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát, miközben a fent már említett rózsa üde, finom illatával kényezteti bőrünket.

10632889_723466367707476_1872285380041243320_n
Fotó: Marton Bettina

2 csodás parfüm és 3 mesésen finom arcápoló után azon gondolkoztam vajon mi jöhet még, és ekkora mutatták be a By Terry Rose Infernale 2014-es őszi smink kollekcióját, ami nem kevésbé nyűgözött le, mint az eddigi termékek. A kollekció megalkotásánál Picasso mondatát vették alapul: ?Bárhol, ahol szürke van, én ott rózsaszínt használok.? És bizony az ősz szürke és borongós, így itt az ideje, hogy feldobjuk egy kis rózsaszínnel, méghozzá őszi rózsaszínnel.

A Terrybly Rose de Rose 3 színből álló, limitált kiadású pirosító gyönyörű rózsaszirom alakúra lett megformázva, olyan mint egy ékszerdoboz. A színek ragyogóak, élettel teliek, bizsergetően csodásak és a legjobb, hogy a bőrön nem csillognak, hatásuk matt és természetes. A 3 féle szín nagyon szépen illeszkedik a bőrtónushoz, sminkelésnél árnyékolásra is használhatjuk őket.

A Baume De Rose ajakápoló most a Rose Infernale kollekción belül 6 csodálatos színben jelent meg. Táplálja, nyugtatja, regenerálja és puhítja a hűvös őszi szélben kiszáradt ajkakat. Krémes összetevői, a rózsa-kivonat, shea-vaj és E-vitamin puhává és hidratálttá varázsolja ajkainkat, a 6 új színnek köszönhetően pedig az üde rózsaszíntől, a drámai mélyvörösig választhatunk, hogy milyen színben szeretnénk pompázni.

Végül következzen az Eye Powder Kajal, az extra tartós, keleti stílusú szemceruza. Igazi különlegesség ez, por állagú, és olyan gyönyörű, semmihez sem fogható bársonyos fekete színt varázsol szemhéjunkra, amilyen az indiai, közel-keleti vagy egyiptomi hölgyek irigylésre méltó sminkjén látható. Titokzatos, karakteres, mégis könnyed. Egy applikátor segítségével tusvonalat is húzhatunk vele, de ha úgy tartja kedvünk füstös szemeket is készíthetünk vele.

Mindent összevetve egy fantasztikus rendezvényen vehettem részt, az új termékek pedig talán még a nyári kollekciónál is jobban tetszenek.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter