By Kilian – nyári kollekció

A By Kilian parfümház is halad a korral, idén ugyanis olyat tettek, mint még soha. Fiatalos, színes, nyárias és vidám köntösbe öltöztették 3 jól ismert illatukat, sőt 1-1 új összetevőt is belecsempésztek. És a fiatalokra gondolva az ár is kedvezőbb, mint az eddigi Kilian illatoké. Az üvegek design-ját Sophie Matisse festő tervezte, szerintem szép munkát végzett.

A Straight to Heaven Splash of Lemon a markáns férfiasságot egy könnyedebb nyári illatba ültette át. A rum, cédrus, szerecsendió, ámbra, rózsa és pacsuli továbbra is nagyon karizmatikusan jelennek meg, ám a citrom és a bergamott nagyon jót tett a nyárias hatás szempontjából. Így ebben a meleg évszakban sem kell lemondani kedvenc Kilianunkról, télen pedig már nyugodtan vissza lehet térni az alap változatra.

kilian-news

A Bamboo Harmony is felöltötte nyári köntösét. Abszolút lazaság, nyári könnyedség jellemzi. Ezt az illatot viselve még a stresszesebb típusok is megnyugszanak, messzire száműzi az idegességet és megnyugtat. Ez az illat, amit a minőségről lemondani nem akaró fesztiválozók figyelmébe ajánlanék, hisz ezt viselve egyszerűen rájövünk, nem kell túl komolyan venni magunkat, legyünk vidámak, optimisták és élvezzük a nyarat! Ehhez pedig minden adott, hisz a citrusos jegyek, a bergamott és tea a fűszerekkel, mimózával, bambusszal, tölgymohával és a fügelevéllel boldog gondtalanságot árasztanak magukból.

A Good Girl Gone Bad Splash of Neroli, ami talán legjobban eltér a sima Good Girl Gone Bad-től. Marad az extranőcis hatás, a neroli, narancs és bergamott azonban ezt is nyáriasabbá, könnyedebbé és életörömtől sugárzóvá tette. A tubarózsa, pacsuli és a rózsa jócskán legyengült, inkább a jázmin, vetiver és szantálfa maradt meg erősebben.

(én csak annyit fűznék hozzá, hogy: Kilian I Love You! Zseni vagy és minden kell, ami by Kilian! 🙂 ) Andrea

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter