Bvlgari Aqua Pour Homme – parfümkritika

Már a parfümériák polcain van az új női Aqua Divina (ami első szaglásra nagyon finomnak bizonyult, de majd bővebben később…), de van egy igazán jolly joker illat, ami gyakorlatilag minden férfinak jól áll korosztálytól és stílustól függetlenül, ez pedig az Aqua Pour Homme.

perfume-bvlgari-aqva-pour-homme-edt

A Bvlgari az időtlen olasz elegancia és sikk nagykövete 1884-es megalakulása óta. A Bvlgari (Bulgari) neve ma már nem csak meseszép, klasszikus eleganciát sugárzó ékszereiről híres, hanem korszakalkotó parfümjeiről is.

 Tekintélyes és időt állóan klasszikus aromás profil: a 2005-ben megjelent Aqua Pour Homme parfümöt a legnemesebb elem, a víz ihlette. Vizes, nemes és férfias, az Aqua Pour Homme a tenger erejét és szépségét idézi. Az Aqua sorozat a mediterrán nyár izzó és szikrázó hangulatát eleveníti fel, melyben a vizes jegyek aromái a tiszta tengervíz hűsítő és nyugtató hatását nyújtják. Mindezt a már megszokott luxus minőségben, mely kifejezetten a Bvlgari védjegyévé vált.

aqva pour homme bvlgari

A gyönyörűen metszett gömb alakú üveg azúrkék színe energiát adó friss nedűt tartalmaz. A friss aromák energetizáló erejével nyit a parfüm: a petit grain fanyar, metsző illata és a citrusok édeskés zamata szinte felpezsdíti az érzékeket. Az illat szívjegyében olyan különleges összetevő szerepel, mint a Posidonia Oceanica hínár, mely roppant izgalmas sós akkordot kölcsönöz a kompozíciónak. A levendula tiszta, átható aromáját a pamutvirág tiszta, púderes illata erősíti fel, így a hínár tengerillata tiszta kíséret mellett bontakozhat ki. A parfüm alapja rendkívül férfias illatjegyekben gazdag, az ásványi ámbra és a fás jegyek érzékien és frissítően simulnak a bőrre, így teremtve meg a Bvlgari Aqua Pour Homme parfümre jellemző intim hangulatot. A parfüm az egyre divatosabb aquás parfümök egyik mérföldkövének számít tiszta, friss és férfias illatával, és egyben eleganciát kölcsönző stílusával. Az Aqua Pour Homme túlmutat a megszokott vizes parfümökön, hiszen mesterien ötvözi a felfrissülést nyújtó citrusos jegyeket a klasszikus stílust képviselő fás aromákat.

A Bvlgari azoknak a férfiaknak ajánlja az Aqua Pour Homme használatát, akik fontosnak tartják a nyári kánikulában a stílusos illatosítást és férfiasan karakteres parfümfelhőt, mely diszkréten pulzál a bőrön a legmelegebb napokon is! Az illat megalkotásában Jacques Cavallier parfümőr vett részt, akinek már számos sikerparfümöt köszönhetünk.

Az illat számtalan kiszerelésben kapható, akár már 6480 ft-ért az Iparfüméria.hu webáruházban.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter