Black Friday nyáron is? Naná!

Ki ne szeretne 20%-kal olcsóbban parfümöket és beauty termékeket vásárolni az év bármely időszakában? Hát én biztosan! Szóval végigmazsoláztam a Notino Summer Black Friday kínálatát, az alábbi remek lehetőségekre bukkantam. A kedvezményt a fizetésnél tudjátok érvényesíteni a SUMMER kuponkóddal.

Escentric Molecules Molecules 02 – a kedvenc! Rajtam ez valóban hozza a varászlatot. A 100 ml-s kiszerelés most nincs 30.000 Ft, és még ebből lejön 20%. Na, ez aztán megéri!

Yves Saint Laurent Black Opium Neon – talán az egyik legizgalmasabb flanker, kevésbé gejl, mint az alapillat. A 75 ml-s változatból jön le 20%.

Chloe Chloe Eau de Parfum – még mindig nincs jobb tiszta, friss és rózsás illat, mint az alap Chloe. Az 50 ml-s kiszerelés most 17.000 Ft, és ebből jön le a 20%.

La Roche Posay – Cicaplast Baume B5 – az ikonikus krém! A 15 ml-s kiszerelés 2000 Ft, és ebből jön le a 20%.

Cacharel Lou Lou – a parfümtörténelem egyik kult darabja, a Lou Lou mellett nem lehet elmenni, és most az ára mellett sem, a 30 ml-s változat 11.000 Ft és ebből jön le a 20%.

Mugler Angel Iced Star – az Angel univerzum legújabb darabja is akciós, most csapj le rá, amíg kapható!

Keressétek itt a teljes listát a kedvezményekről: https://www.notino.hu/black-friday/



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter