Billie Eilish első parfümje – parfümújdonság

Újabb celebillat a láthatáron! Billie Eilish első illata novemberben debütál Eilish néven. A vanília központú parfümről így írt Billie az Instagramján:

“Ez egy olyan illat, amit már évek óta üldözök. Ez a kedvenc illatom a VILÁGON. Az illat mindig is olyan hatalmas része volt az életemnek és a létezésemnek, amióta az eszemet tudom, és egy álom volt megalkotni ezt az illatot és életre kelteni az ötleteimet. Ez volt az egyik legizgalmasabb dolog, amit valaha csináltam. Alig várom, hogy hamarosan a tiéd legyen!!!!!”

Nos, mindenesetre biztos, hogy a karácsonyi szezon egyik nagy slágere lesz az illat, pláne, ha édes-gourmand karakterű lesz, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy igen. 68 $ lesz, ez több, mint 20.000 Ft, szóval nem tipikus celebparfüm áron fog futni.

A parfüm üvege megosztó: szerintem ultra giccses, és Gaultier után már minden női testet formázó üveg koppintásnak tűnik. De ez ízlés dolga. 😉

Vennétek?



2 thoughts on “Billie Eilish első parfümje – parfümújdonság”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter