Beyonce Heat Seduction – parfümújdonság és parfümkritika

Beyonce sosem tartozott a kedvenc énekesnőim közé, de elismerem zseniális szakmai munkásságát, bőven letett a zeneipar asztalára, és igazi jelenség. Az Egyesült Államokban Kim Kardashian után a legközkedveltebb, keresettebb sztár, köszönhetően szintén világhíres férjének (Jay-Z), magánéletével és munkásságával nap mint nap foglalkozik a sajtó (nálunk azért annyira nincs a figyelem középpontjában, úgy vettem észre). Legutóbbi albumja (Limonade) megjelenése kapcsán lehetett hallani híreket magánéletéről, megcsalás, csalódottság, női és fekete öntudat, egyszóval az új album csupa-csupa tüzes indulat. Éppen ezért voltam kíváncsi Beyonce új parfümjére, a Heat Seduction-ra, mert ez a parfüm is ebben az időszakban született, és valahogy úgy érzem, hogy rímel is az album szókimondó stílusához.

beyonce-heat-seduction-parfum2

Néha nem tudom eldönteni, hogy Beyonce “polgárpukkaszt”, vagy csak kísérletezik, az biztos, hogy semmit nem a megszokott, vagy díváktól elvárható módon csinál. Süt róla a magabiztosság, az érettség, az anyaság és az a fajta megtapasztalás, amikor már túl vagyunk az izzó, önfejű húszas éveinkben, és a megtaláljuk magunkat a harmincasban, valahogy helyükre kerülnek a dolgok és az értékrend letisztul. A fenti kampányfotó a Heat Seduction parfümhöz készült. Nyers, szuggesztív és érzéki a maga natúr módján. Na, pontosan ilyen a parfüm is. Pőrén mutatja magát, a nyers, magabiztos valónkat, akár egy vad párnacsata után vagy éppen egy végigtáncolt éjszakán. Úgy tudnám leírni, hogy egyszerre krémes és bőrös, meleg és finoman fűszeres illat, amely nem akar nagyzolni, nem akar felvágni, csak a maga magabiztos módján érzéki virágos-fűszeres illatként lüktetni a bőrön. Természetesen ebben is megtalálható az orchidea, Beyonce kedvenc virága, intenzíven mosódik össze a pikáns gyömbérrel, ami fel-felkacag az illatból, de nem tudja túlharsogni az egzotikus fűszereket. Az alapjegy pézsma és ámbra akkordja mellé kapott egy nagy adag labdanumot, az én orromnak igen intenzíven kicseng, púderes-bőrös aromája ellenpontozza a virágos szívjegyeket.

heat-seduction-parfum

 

Sillage: 3 – inkább bőr közeli, de ilyennek is kell lennie.

Tartósság: 3/4 – kibír egy fél napot fixen.

Szexifaktor: 3/4 – kinek mi, nekem ez a bőrre simuló, szex utáni illat szexis 🙂

Elegancia: 3/4 – középmezőny…nem kifejezetten az eleganciára utazik

Korosztály: Bárkinek, csak ne tininek, szóval úgy 18-tól felfelé.

Árkategória/árérték: Érdemes most levadászni a karácsonyi akciókban, vagy kuponokkal féláron megvenni

Imádom/tetszik/nem tetszik: – Tetszik, bár minden nap nem viselem.

Összetevők

Fejjegy: egzotikus fűszerek, hamvas szeder, mandarin

Szívjegy: orchidea, gyömbér, frézia

Alapjegy: ámbra, pézsma, labdanum

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter