Beauty-percek: Yves Rocher Elixir Botanique termékcsalád

Mindig öröm, ha egy új bőrápolási termékcsaládot próbálhatok ki, ugyanakkor félek is, mert a bőröm nagyon rosszul reagál az újdonságokra. Felületi vízhiányos, szinte szomjazza a hidratálást, ugyanakkor tág pórusú, azonnal kicsap bármi, ami nem tetszik neki. A szemkörnyékápolókra különösen oda kell figyelnem, mert 10-ből 6 termék tuti, hogy szétcsípi a szememet. Az Yves Rocher márkától évek óta tuti befutó a Hydra Vegetal termékcsalád, a krémek hibátlanok, de legjobban a hidratáló 48 órás szérumot szeretem, mindig kell, hogy egy legyen itthon belőle!

Novemberben debütált a legújabb arcápoló YR termékcsalád, mégpedig Elixir Botanique néven. A sorozat jelenleg négy termékkel elérhető: nappali és éjszakai krém, szemkörnyékápoló és szérum. Lássuk, hogy mit ígér:

“Az óceán-szárazföld kapcsolatából inspirálódva, az Yves Rocher kutatói kombinálták a növénytan és a tengeri biotechnológia terén szerzett egyedülálló tudásukat. Oxigenizáló tulajdonságainak köszönhetően a Nasturtium mikroalgák fokozzák a bőrsejtek oxigénellátását, megújítva őket ezáltal. A Tetraselmis mikroalgák pedig az öregedési folyamatokat is felgyorsító, környezetszennyezés okozta negatív környezeti hatások elleni veszik fel a küzdelmet. A két növény kombinációja 100%-ban kizárólagos szabadalmazású növényi innováció. Megalkottunk egy mindennapi használatra szánt bőrerősítő és anti-pollution szérumot, mely látványosan hat az érzékekre, és hűen tükrözi a föld és az óceán bretagne-i találkozását: a frissítő és könnyű vizes gél oxigénnel tölti fel a bőrt, igazi felfrissülést hozva számára. Friss textúrája lehetővé teszi, hogy előcsalogassuk a tengerek habjának értékes olajait a gazdag és lágy mikrocseppekbn. A föld és az óceán egyedülálló, utánozhatatlan illata 100% természetességgel.”

Légző bőr regeneráló arckrém

Normál és vegyes bőrre ajánlott krém, igazából fiatal vagy középkorú bőrre. Könnyed textúrájú, gyorsan felszívódó hidratáló krém, nagyon kellemes a bőrnek. Bőségesen elég nappalra, pláne, ha alá hidratáló szérumot teszek fel.

Légző bőr regeneráló éjszakai krém

A nappali krémnél gazdagabb, testesebb krém. Nem kell belőle sok, jól beszívódik. Én kipróbáltam maszkként is, estére, bársony puhaságú lett a bőröm tőle. A termékcsalád elixírjével kombinálom, nagyon meg vagyok vele elégedve.

Regeneráló szérum külső káros hatások ellen

Először is nézzük, mit kínál:

  • Támogatja az oxigén keringését a bőrsejtekben
  • Aktiválja a bőr méregtelenítő mechanizmusait
  • Megakadályozza a bőr öregedésének első jeleit
  • Revitalizálja és hidratálja a bőrt
  • Táplálja, fiatalítja és puhítja a bőrt
  • Felkészíti a bőrt a nappali vagy éjszakai ápolásra, és megsokszorozza azok hatását

Tényleg jó kis szérum, kis adag is bőségesen elég belőle. Puhítja a bőrt, tényleg jól hidratál. Szeretem használni, biztos, hogy újra fogom vásárolni, ha elfogy.

Fáradtság elleni golyós szemkörnyékápoló

Ettől a terméktől tartottam leginkább, hogy nem fog beválni, hogy csípni fog. A három kis görgőt tartalmazó fejjel nagyon könnyű felvinni a krémet. Nem csíp, nem pirosodik ki tőle a szemem környéke. Kifejezetten kellemes a golyós fejet használni. Hamar beszívódik a bőrbe, talán nekem túlságosan is hamar, én szeretem, ha kicsit “tocsog” a szemránkkrémem és hosszabban szívódik fel este. Az Yves Rocher-től a Rich Creme szemkörnyékápolója az abszolút kedvencem e téren.

Összességében nagyon jól eltalált termékcsalád, szeretem használni őket, biztos, hogy keresni fogom őket az üzletekben.

Az Yves Rocher termékeket online is megtaláljátok: https://www.yves-rocher.hu/



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter