Beauty-percek: Vagheggi Lime kollekció

Már nem az első Vagheggi fitokozmetikai terméket használom az elmúlt hónapok során, és szépen lassan megtapasztaltam, hogy bizony nem hiába olyan népszerűek, és egyre több kozmetikában csak a Vagheggi termékekkel kezelik a vendékek bőrét. Minden terméküknél, amelyeket eddig használtam, érezhető a minőség és az otthoni arcápolási rutinba nem hogy helyet, hanem kiemelkedő szerepet kaptak nálam a Vagheggi termékei.

Idén augusztusban debütált a Lime C termékcsalád, amely a C-vitamin bőrápolásban bizonyított hatását emeli ki. Nézzük, mit ígér:

“A C-vitamin egyik legfontosabb hatása, hogy e nélkül nem képződik kollagén, amely a bőr kötőszövetének alapanyaga és az egyik legrégebben ismert nedvességmegtartó anyag. C-vitamin hiány esetén a bőr rugalmassága, tartása csökken és végül szép lassan megereszkedik. Fontos szerepet játszik a kollagén rostok szintézisében, erősíti a kötőszövetet, hozzájárul a sejtek hidrofil tartalmának védelméhez és összehúzza a kollagén és elasztin szálakat. A C-vitamin az egyik legjelentősebb antioxidáns. Gátolja a bőr korai öregedését, gyulladás gátló, sebgyógyító és regeneráló hatású.

A Vagheggi termékekhez egy úgynevezett teljes sűrítményt használnak, melyben a magok és rostok is benne vannak, így tudja a C-vitamin pozitív tulajdonságait hatékonyan érvényesíteni és hatását kifejteni a LIME termékekben. A stabilizált C-vitamin egy zsírban oldódó formula, ami a bőr mélyebb rétegeibe is beszívódik és tartós eredményt ér el. Ebben a formában magas koncentrációban is alkalmazható anélkül, hogy irritálná a bőrt.

A LIME C újdonságok innovatív hatóanyagai és vivőanyag rendszerei A LIME C újdonságok esetében az aktív hatóanyagok, mint a diozmin (mely az erek áteresztőképességét szabályozza és csökkenti a gyulladásokat), a forskolin (amely elősegíti a zsírok csökkentését), és a nyirok érrendszert stimuláló palmitoyl tetrapeptide-7 az innovatív nioszómák által jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe. De emellett még számos más hatóanyag is bekerült a LIME C újdonságok összetevői közé, mint az Eszcin, a drenázs hatásért felelős Béta-szitoszterol – amely csökkenti a pangó folyadékot és homogenizálja a bőrszínt, ragyogást kölcsönöz -, a tápláló hatású makadámia olaj, a C- vitamin forrásként funkcionáló és halványító hatással bíró édes narancsvirág víz, valamint a Hialuron sav, az antiageing hatású bétaglükán, és a nyugtató áfonya kivonat.”

Kezdjük a kedvencemmel. Az ember nem is tudja, hogy mire vágyik, amíg nem tudja meg, hogy mire vágyhat. Én pontosan így voltam a Vagheggi Lime S.O.S. szemkörnyéki maszkkal. Igazából egy kettő az egyben kis csodaszer, ami nélkül nem fogok tudni élni, ha elfogy 🙂 Szemmaszk és szemkörnyékápoló egyben: vékony rétegben mindennapi rutinba beilleszthető, remek szemkörnyékápoló, amely tényleg csökkenti a szem környéki duzzanatokat és frissebb tekintetet kölcsönöz. Vastagabb rétegben feltéve éjszakai maszkként drámaibb hatás érhető el, tényleg szépen ápolja a szemkörnyéket. Nem csíp (!), nem ragad, szépen felszívódik, minimális mennyiség is elég a boldogsághoz, érzékeny szemre is ajánlott. Nagyon megszerettem, újravevős mindenképp!

A micellás vizekkel úgy vagyok, hogy nagyjából amit eddig használtam, hozta azt, amit elvártam egy micellás víztől. Viszont a szemfestékemhez külön sminklemosót használtam, mert soha nem volt elég a micellás víz a szempillaspirálom leszedésére. Ezért kíváncsian teszteltem a Vagheggi Lime Micellás smink -és arclemosóját. Először is, pumpás kivitel. Nekem az nem jön be, ha arcra permetezem, így a vattakorongra fújok (lehet, hogy eleve így is kell?). Két spricc elég is. A sminket valóban szépen leszedi, bátran törölgetem vele a szememet is. Ami lenyűgöz, az az illata: friss narancsvirág, ami olyan természetes, mintha egy olaszországi narancsligetben végezném a napi rutint. A micellás lemosás után jön nálam a vízes-tisztítószeres arcmosás, ami a végső próbálja nálam a sminklemosóknak. Ha ezek után is fekete a szemem alja, akkor egészen egyszerűen nem jó a sminklemosó. A Lime-os micellás lemosóban nem csalódtam, maradéktalanul leszedte a sminket, és az utópróbát (még egy kör micellás törlést csináltam, hogy lássam, van-e sminkmaradvány az arcomon) is kiállta.

Azt hiszem, itt az idő, hogy egy Vagheggi kezelésre is befizessem magam, írhatok, ha van benne tapasztalatotok!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter