Beauty-percek: Urban Decay, a kult make-up márka

Mindig is szerettem a szép sminkeket, és a jó make-up termékeket, immár 20 éve használok vegyesen high-end és olcsóbb márkájú termékeket, de ahogy idősödöm, úgy okosodtam ki abban, hogy bizony nálam az “olcsó húsnak híg a leve” sajnos majdnem mindig beüt, ha éppen valami olcsó, de jónak tűnő terméket akarok kipróbálni. Abszolút márkafüggő vagyok, simán elhiszek mindent a kedvenc, jól bevált márkáimnak, de nyitott is vagyok az új márkák felé. Ugyanakkor a napjainkban zajló travi-sminkes hullámra nem vagyok hajlandó felülni, mert vallom, hogy ami az Instán baromi jól mutat, én abban hétköznapokban nem mutatkoznék szívesen. Így azok a márkák sem rúgnak nálam labdába, amelyek hordhatatlan palettákat dobnak a piacra.

Az Urban Decay-ról azonban nagyon sok szépet és jót olvastam, így körülnéztem a kínálatukban. 1996 óta vannak a piacon, és azóta abszolút átnyergeltek a kult beauty-márkák közé, nem érdemtelenül: a Naked palettáik valami zseniálisak! De nézzük, mit is mondanak magukról:

“Nagymenő cruelty-free, magasan pigmentált sminkmárka. Dél-Kaliforniában született. Szín, amely egész nap és egész éjszaka tart. Tökéletességen túli innováció. Inspiráció utánzás nélkül. Kedvesség a kegyetlenség felett. Leiratkozás a szépségről, amely azt mondja, hogy csinos vagy. Légy az, ami lenni szeretnél!”

Nézzük a legnépszerűbb 5 Urban Decay terméket, amelyet érdemes kipróbálni!

All Nighter extra erős fixáló spray – brutál tartós sminked lesz, ellenáll a könnynek, víznek és az izzadásnak is.

Vice ajakrúzsok – a márka kult darabjai, az egyik legkrémesebb rúzsok a piacon, erős színhatással

Eyeshadow Primer Potion szemhéj primer – hogy tartósabb legyen a szemfestés

Naked palette szemhéjfesték paletta – az a bizonyos kult darab, amiből nem tudnak eleget gyártani, legszebb nude paletta

Perversion szempillafesték  – drámai fekete szín és dús hatás, tökéletes kefével

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter