Beauty-percek: Lush Valentin

Egyszerűen odavagyok a jó humorért, és egyáltalán nem zavar, ha a humor kissé pikáns, sőt! Éppen ezért nagyon meglepett – az az igazi kellemes bizsergetős, kacagós fajta meglepetés – amikor felfedeztem, hogy idén a Lush bizony beleállt a Valentin napba, és végre az Auchan áruházon kívül (akik előszeretettel hirdetik ilyenkor egy oldalon a rózsát, bonbont és a kotont egy oldalon) ők is arra mennek rá, ami a Valentin nap valójából. Szex, és más semmi. Méghozzá olyan finom és vicces módon, hogy én egyből az év termékdesign díját ítélném oda a Lushnak ezért. Hogy miért is? Barack és padlizsán alakú alakú fürdőbomba, banán formájú masszázstömb, 69 számokat formázó habfürdő. Nem tűnik formabontónak, de ha azt mondom, hogy az emojik világában bizony ez a barack, padlizsán és banán a legpikánsabb, akkor egyből érthető. No, de lássuk, miről is van szó!

Ezek közül két terméket próbáltam ki. A Peachy fürdőbomba illata egy az egyben a friss barackéra emlékeztet, egyébként hatalmas darab, és kettészedtem, és még így is bőven élvezhető volt, és nem mellesleg így két pancsolásra is elegendő. A The Big Banana masszázstömb full kakaóvaj és sheavaj, pár pillanat alatt felmelegszik az ember kezében és már mehet is a masszázs! Teljesen uniszex, natúr illatú, így a párodat is nyugodtan kényeztesd vele…ha érted, mire gondolok! 😀

Nem maradhatnak ki az ajándékcsomagok sem, természetesen az újdonságokból szemezgetve, nekem egy Happy Hour jutott, amelyben egy The Big Banana, egy Peachy, egy American Cream tusfürdő és egy Eve’s Cherry ajakradír található. Azt kell, hogy mondjam, az American Cream tusfürdőnél jobb Lush tusfürdőt még nem próbáltam (pedig próbáltam már jó párat…)! Friss eper – és narancslé, levendulaolaj, benzoégyanta és vanília-abszolút egyvelege olyan púderes és édes mámorillatot áraszt, hogy tényleg élmény a tusolás vele. És nem mellesleg elképesztően krémes, egyáltalán nem szárítja a bőröm, ami nálam nagy szó! Imádom!

Még bőven kaphatóak a Lush Valentin-napi újdonságai, itt éritek el őket, vagy a Lush üzleteiben!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter