Beauty-percek: Lush Valentin-napi és tavaszi újdonságok

Ugorjunk is a közepébe, itt találhatjátok a teljes Lush Valentin-napi kínálatot, amelyből párat szemezgettem nektek!

Először is leszögezném, hogy határozottan afelé tart a márka, amely egy fenntarthatóbb világban nélkülözhetetlen: nem kell annyi limitált darab, ami a nyakukon marad. Lásd a karácsonyi kollekciót, amelyből idén nem kerekedett óriás sale shopping, hiszen nem volt szinte mit kiárusítani. A Valentin-napi kollekció is csak pár új vagy visszatérő darabot tartalmaz, mint például a pajkos Peachy barackos szappan, és a padlizsán formájú Aubergine bergamott illattal. Imádom ezt a kikacsintást az emojik világára, ahol a barack és a padlizsán igencsak szexuális felhangú, ha megfelelő kontextusban használjuk 😛 Az Unicorn Horn is régi jól ismert Valentin-napi habfürdő, maga a csillámpóni teljes fényében! Ami az idén újdonság, és nálam totál bejövős, az a jázminos Naked Attraction masszázstömb, mutatom:

A Peachy szappant volt szerencsém idén kipróbálni. Puha, krémes, lágy szappan, nagyon intenzív barackos illattal, nem csoda, hiszen szinte egy pohár frissen facsart barackból készült. Kókuszdió olaj alapú, természetesen imádja a száraz bőr, mint minden ilyen olajos alapú szappant. Csak arra vigyázzatok, hogy a szappantartóban ne ázzon, mert bizony akkor hamar elkopik.

 

Pár tavaszi újdonság is megjelent a Lush polcain, egyre több a pucér, csomagolásmentes termék! Nagyon rég szerettem volna kipróbálni az új pucér tusfürdőket, most az Almond Blossom érkezett hozzám tesztelésre. Már önmagában is a termék nagyon krémes, zsíros (a jó értelemben). Intenzív cukrozott mandulás illatú, mennyei! Minimális mennyiség is remekül habzik! Egy bajom vele: még nem találtam ki, hogyan a legcélszerűbb tárolni. Mivel pucér, csak úgy nem teheted le a polcra, a hagyományos szappantartók kicsinek bizonyulnak, a legjobb valamilyen rácson tartani, amit nem ér víz. Nálunk ilyen még nincs a fürdőben:) Ez senkit ne tartson vissza attól, hogy kipróbálja ezeket az új pucér tusfürdőket, és itt várom a tippeket, ti hogyan oldjátok meg a tárolást praktikusan.

Amit nem lehet megunni, azok a Lush ajakradírok. Már végigpróbáltam jó párat (Polli meg végigevett jó párat), és a legjobbak jelenleg a piacon. Nagyon gazdaságos kis cuccok, sokáig elegendőek, és akinek cserepesedére, hámlásra hajlamos az ajka, az mindenképpen hetente egyszer használjon ajakradírt, varázslat! A legújabb “íz” a cseresznyés, mandulás Cherry és a szilvás Unicorn.

A teljes tavaszi kollekciót itt találjátok meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter