Beauty-percek: Lush Halloween

Ha már ősz, akkor jöjjön egy válogatás a Lush halloweeni kollekciójából!Természetesen idén is a Lord of Misrule illat  visz mindent, most kell feltankolni mindenből is.

A Lord of Misrule tusfürdő, testpermet és parfüm nálam egész évben játszik, szó szerint literszám van itthon minden formában. A legizgalmasabb feketebors-pacsuli-vanília kombó! Ide kattintva olvashatsz a Lord of Misrule illatról bővebben!

Ehhez csatlakozik a Lord of Misrule habfürdő is, ami annyiban más, mint a fürdőbomba, hogy tovább tart: elég csak egy kis darabot letörni, a folyó víz alá tartani, és kész a habfürdő!

Idén is visszatért a Ghost in the dark szappan, ami enyhén világit a sötétben (jól jön éjjel, ha keresed a mosdót), kakaóvajjal és citrusos illattal.

Új “izvilággal” próbálhatjuk ki a Lush szuper népszerű, cukor alapú, emberi fogyasztásra is alkalmas (tesztelve) Wednesday’s Child is Full of Woe ajakradírját, amelyet nyilván a Wednesday sikere ihletett (és nyilván idén Halloweenkor mindenki minimum Addams family jelmezt ölt). Isteni szilva illatú/ízű.

Végül jöjjön a pumpkin spice latte rajongók kedvence, a slime állagú Sparkly Pumpkin tusfürdő boróoa-narancs illattal.


A kollekció már kapható az üzletekben, és ide kattintva a webshopban is!

Melyik darabra csapnátok le?




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter