Beauty-percek: kozmetikai kezelés felsőfokon

Abban bizonyára sokan egyetértünk, hogy bőrünk ápolása nagyon fontos, hiszen rengeteg káros anyagnak, és főként szmognak vagyunk kitéve. Sajnos Magyarországon sokan ezt hajalmosak elhanyagolni, ugyan rendszeresen járnak fodrászhoz, műkörmöshöz stb, és pont a sokkal fontosabb kozmetikai kezelést hanyagolják, mivel azt hiszik elég egy alapozó, ami elfedi a hibákat és már meg is van oldva a dolog. Nos ez bizony egyáltalán nem így van, hiszen egy alapozótól még nem lesz üde, egészséges, élettel teli bőrünk. Profi kozmetikust és a bőrünknek megfelelő krémet sem egyszerű találni, sajnos én is futottam már bele hanyagul dolgozó ?mesterkozmetikus? végzettséggel rendelkező hölgybe, aki tizenéves koromban végérvényes károkat okozott a bőrömnek. Vannak, akik ugyan jól dolgoznak, de allergiát okozó vagy kifejezetten rossz minőségű krémekkel. A negatív esetek után már rendkívül óvatos és bizalmatlan voltam minden, a bőrömet érintő eljárással és kezeléssel kapcsolatban.

soin-visage-by-terry-nouveautes-rose-news

Nemrég azonban lehetőségem volt kipróbálni a Madison Parfüméria kozmetikai kezelését. Bizony, nem csak parfümöket, illatgyertyákat, dekorkozmetikumokat és krémeket árulnak, hanem kozmetikai kezelést is igénybe vehetünk náluk. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy a kezelés, a krémek, a kozmetikus hölgy profizmusa számomra a maximumot jelentette, szerintem ez az a hely, ahol mindenki 100%-os elégedettséggel távozik.

A kezelés a parfümériától teljesen elszeparált részben történik, halk relaxáló zene kíséretében, így a parfümériában zajló beszélgetések, és főként az utca zaja semennyire sem zavarja a szépülni vágyó vendéget. Miután kényelmesen elhelyezkedtünk megkezdődik a kozmetikai kezelés, melyet Székely Orsolya kozmetikus végez. Kedves, megnyugtató és rendkívül profi kozmetikus, aki tudását külföldön is kamatoztatta. Rögtön megnyugszom, látom, hogy jó kezekben vagyok és a kezelés alatt olyannyira relaxált állapotba kerülök, hogy szinte el is alszom.

A kezelésekhez Orsi többféle márkát is használ, az én esetemben a By Terry termékeiből választott.

A kezelés először a bőr letisztításával kezdődik az én esetemben a Douceur de Rose nevű krémmel, de akinek zsíros-kombinált bőre van, náluk a Pureté de Rose-t használja. A radírozást a szintén nagyon finom illatú Grain de Rose-sal végzi.Kiszáradt ajkaimra a Baume de Rose krémből kapok, végre fellélegzek, és örömmel konstatálom, hogy mégis van megoldás az állandóan száraz számra.A bevezető masszázs az én esetemben Créme de Rose-sal és a Huile de Rose-sal történik, akiknek pedig kombinált-zsíros a bőre, ők a Sérum de Rose és Huile de Rose-sal kapják a masszázst.  Ezek után teljes körű táplálás következik, Clarité de Rose a szemkörnyékre, Séve de Rose szérum a problémás területekre, Sérénité de Rose maszk a ragyogó hatásért, Masque Nutri-Rose az intenzív táplálásért. A maszkot Orsi ecsetmasszázzsal dolgozza be a bőrömbe.Utána ismét egy masszázs következik, mely során Orsi a következők közül választ a bőrtípusnak megfelelően 2 masszázstechnikát és hatóanyagot: a hidratálás Cellularose Nutri-Baume-mal és Huile de Rose-sal történik, az Anti aging Créme de Rose-sal és Huile de Rose-sal, a stimulálás a Baume d’eau és Huile de Rose krémekkel, a nyugtatás pedig a Séve de Rose-sal és a Brightening Sérum-mal. A kezelésben szerepel egy masszázs hideg pálcákkal, ennek szerepe a frissítés és az értorna, ez igazi kuriózum, a szokványos kozmetikai kezelésekben nem találunk ilyen különlegességet. Befejezésként a szemkörnyékre kerül egy kis Clarité de Rose, a teljes arcra pedig  Cellularose Brightening Sérum vagy Cellularose Brightening CC Lumi- Sérum kerül (pigmentekkel, mely egy szérum, de egyben smink is), majd a Baume de Rose Blush Glacé (pirosító) méltó befejezése a kezelésnek. A kezelés végén kinyitom a szemem, tükörbe nézek és a kipihentség mellett az öröm érzése fog el. Az előtte héten egy betegség miatt szedett antibiotiukumnak ?köszönhetően?tönkretett, megtépázott, mellékhatásként még kiütésekkel teli bőröm szép, egészséges, üde lett, fellélegzett. És ennek már 2 hete, a bőröm pedig még mindig gyönyörű és egészséges. Hihetetlenül boldogan és elégedetten távozok. Ezt mindenkinek meg kellene tapasztalni. Ha kedvet kaptatok egy professzionális kozmetikai kezeléshez, akkor a Madison Parfümériában tudtok időpontot kérni és bejelentkezni.

Szylwy



3 thoughts on “Beauty-percek: kozmetikai kezelés felsőfokon”

  • Kedves Andrea!
    Nagyon köszönöm, további jó hétvégét,
    Ansa

  • Kedves Szilvi!
    Milyen árkategóriában mozog egy ilyen kezelés?
    A honlapjukat nézegettem, de nem találtam konkrétumot.
    Nagyon jól hangzik.
    Köszi előre is,
    Ansa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter