Beauty-percek: IsaDora őszi újdonságok 2019

Amit mindig újra és újra várok, az a tavaszi-nyári és az őszi-téli sminkkollekciók megjelenése. Tudjátok, hogy szeretem és használom az IsaDora kozmetikumokat, így alig várom, előálljanak valami újjal. Mondjuk, már nem igazán férek el a neszesszerembe, annyi mindenem gyűlt össze az évek alatt (mert azért más márkáktól is vásárolgatok, főleg palettákat, azok a gyengéim…), de egyszerűen felcsigáznak a make-up újdonságok, és a sminkelős videókban is az újdonságok megjelenését, az új technikák bemutatását szeretem a legjobban.

Tudni kell, hogy az IsaDora azért áll közel a szívemhez, mert bár abszolút a legújabb trendekre reagál (és én már így 40 évesen nem feltétlenül követem azt, ami nem áll nekem jól, mert a korral az is jár, hogy baromira tudjuk, mi előnyös nekünk), ennek ellenére abszolút használhatóak a hétköznapokon irodában, munkahelyen is a termékeik. Mert bevallom őszintén, a színes, sárga-zöld-lila színekben úszó trendi sminkek akármennyire is jópofák, én nem tudom őket használni a mindennapokban, és a transzi sminkelés a lehető legtávolabb áll tőlem (a vastagon felvitt festékek, erős kontúrok és színek, műszempilla, stb). Reggel nagyjából 5-8 percem van arcot varázsolni magamnak, így van egy jól kialakult rutinom, amelyet csak kivételes alkalmakkor turbózok fel. A színekkel én is szeretek játszani, de az esetek 95%-ában füstös barnás/szürkés/rózsás/lilás/bordós/khakis színeket használok. És ezt az igényemet pont kielégíti az IsaDora. Lássuk tehát, hogy mit érdemes tőlük beszerezni idén ősszel!

A kollekció egy kulcsdarabja a két új négyes szemhéjpúder, én a 20 Urban Jungle árnyalatot próbáltam ki: a megszokott IsaDora minőség! Gazdagon pigmentált színek, selymes hatás, erős, mély bordó, khaki és barna árnyalatok. (természetesen használat előtt fotóztam a termékeket, szóval valóban használom azóta őket:)

Ha púper, akkor én abszolút a porpúdert preferálom, annak ellenére, hogy állandóan kiszóródik, kiborul (én vagyok béna). Szerintem sokkal szebben lehet dolgozni porpúderrel. Az IsaDora új Loose Setting Powdere egy szitával ellátott dobozban van, pont annyit adagol, amennyire szükségünk van. Kérdés, hogy fél év múlva a szita mennyire fog működni, remélem, hogy jól. Mert jó kis darab! Én a 02 Medium árnyalatot használom, tökéletesen passzol a barna bőrömhöz, láthatatlan. Évekig ki fog tartani 😀

Naná, hogy ősszel egy-két új szín is megjelenik az IsaDora új Perfect Matt rúzskollekciójában. A matt még mindig menő, a 102 Toasted Cocoa az egyik új matt árnyalat. Sajnos nekem nem túl előnyös (olyan, mintha semmi nem lenne az ajkaimon) inkább világosabb bőrűeken mutat jól.

Nálam a Glossy Lip Treat volt a befutó a rúzsok közül: végre egy nem ragadós szájfény hidratálóval. A Vintage Rose árnyalat épp annyi színt ad, hogy még napközben, munkához belefér, de nem is láthatatlan. Én még azért a narancsosabb Ginger Glaze árnyalatra is kíváncsi vagyok!

Nagyon szeretem az IsaDora szemöldök ceruzáját, nem szívesen cserélném le, de az új Brow Marker folyékony filcet muszáj volt kipróbálnom. Nálam a sötét 22 Ash Brown árnyalat landolt, ez csak fekete szemöldökhöz javasolt. Egy biztos: határozottan fog ????, és érdemes éles bevetés előtt gyakorolni a használatát. Fésűs hegye által természetesebb szemöldököt lehet rajzolni, viszont egy sima ceruza precízebb a kontúrozásban. Én a kettőt kombinálom.

Ha van ütős újdonság az IsaDora-nál, akkor az a Camouflage Concealer! Azt hittem, hogy az Estée Lauder Double Wear korrektoránál jobbat nem tudnak mutatni, hát erre itt ez a csoda! Brutál nagy kiszerelés, kb életem végéig kitart. Nagyon erős fedésű, minimál mennyiség elég belőle. Igazából az új trendek hívták életre: minimális alapozó, helyette primer és minimum két árnyalatú korrektor, amivel a bőrhibákat fedjük el, illetve árnyékolunk. Természetesebb hatást lehet így elérni, de csak akkor, ha nem kilószám visszük fel.

Az IsaDora újdonságokról a márka honlapján olvashattok bővebben, katt a linkre! Ha pedig szeretnétek megvásárolni, akkor a Douglas parfümériákban keressétek az IsaDora állványokat vagy vásároljatok online!

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter