Beauty percek ? Ilame: bőrápolás másképp

Bőrünk ápolása és védelme nagyon fontos, hisz rengeteg környezeti hatásnak, káros anyagnak vagyunk kitéve. Sajnos Magyarországon főként a kozmetikusok által használt néhány kozmetikai márka és a nagy illatszerboltok agyonreklámozott termékei váltak ismertebbé, holott csak azért, mert valami a ?vízcsapból? is folyik, nem jelenti azt, hogy jó is. A Madison parfümériába új márka érkezett, egy luxuskozmetikum, mely az Ilame névre hallgat és célja a bőr öregedés elleni küzdelme. A nálunk még kevésbé ismert termékcsalád termékei közül először is a nappali krémet emelném ki. A krém rendkívül gazdag textúrájú, védi a bőrt a nap káros sugaraival és a környezetszennyezéssel szemben, márpedig ez különösen fontos egy annyira szennyezett levegőjű fővárosban, mint Budapest. A krém antioxidánsokat tartalmaz, segít kisimítani a ráncokat és aktív védelmet nyújt a bőr öregedésével szemben. Hogy mitől jobb ez a krém, mint a többi? A keleti gyógyászatban, gyógyteákban és táplálék kiegészítőkből már jól ismert szibériai ginzeng a titka. A szibériai ginzengből előállított Eleutero Complex a sejtosztódáskor akadályozza a telomerek rövidülését, így lassítja a sejthalált. Az Eleutero Complex lipochrom-mal együtt komplex védelemmel látja el a sejteket, és különösen véd az UVA sugarak ellen. Természetesen aloe is került bele, mely gyors regenerálja, és szépen kisimítja a bőrt. A lótuszvirág a légszennyezettség okozta károsodásokkal szemben védi erőteljesen a bőrt.

P1100080

Másik termékük az éjszakai krém. Gazdag formulájával mélyen táplálja a bőrt. Az Eleutero Complex természetesen ebben is megtalálható, melynek hatását antioxidánsokkal erősítették fel. A már említett szibériai ginzeng mellett, gránátalma olaj rendkívül erős antioxidánsként védi és simítja a bőrt. Továbbá vörös szőlőből nyert phytocianidin, lipochrom és A vitamin is található benne.

Igazi különlegességük (nekem ez a kedvencem a termékeik közül), az arcolaj. Aki idegenkedik az olajoktól (én is ebbe a csoportba tartoztam), az most gyorsan tegye félre az előítéleteit, mert ez a termék fantasztikus, nem hagy nehéz, zsíros érzetet bőrön. A benne található argán- és jojoba olaj gazdagon táplálja a bőrt, és még a legszárazabb bőrtípúsuaknak is megoldást nyújt. Gazdag textúráját és csodálatos hatását a hyaluronsav tartalma egészíti ki, mely gyengéden a bőrbe masszírozva simítja ki a ráncokat. Az olajból néhány csepp is elég és máris újból élettel teli, fiatalos bőr az eredmény.

A szemkörnyék ápoló krémük is mindenképpen említésre méltó. Nagyon jól táplálja, védi és ápolja a szem körüli érzékeny, vékony, sérülékeny bőrt. Abban az esetben, ha fáradtak vagyunk és karikásak a szemeink, kifejezetten jó elsősegély ez a krém, pillanatok alatt friss, üde, kipihent tekintetet varázsol. A többi krém összetevőit ötvözték benne, így Eleutero Complex, gránátalma olaj, phytocianidin és lipochrom is van benne.

P1100081

Akiknek genetikailag rendkívül száraz, vízhiányos a bőrük, nekik ajánlom az Ilame szérumát, mely táplálja, feltölti a bőrt és rendkívül rugalmassá is teszi. Az antioxidánsok segítségével rendkívül jól táplálja a bőrt.

Az Ilame tisztító gélje, lágy, könnyed állagával, kényeztetve tisztítja meg a bőr legmélyebb rétegeit is. Már néhány nap használat után látható, hogy a bőr egészséges, tiszta és üde lesz.

A termékek rendkívül meggyőzőek voltak, már sok krémet próbáltam és sajnos eddig nagyon kevés jót találtam, az Ilame valóban a minőségi, professzionális termékek közé tartozik. Tegyetek Ti is egy próbát!

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter