Beauty-percek és nyereményjáték!

Szerintem mindannyian nagyon vártuk már a tavaszt, és ha hihetünk az előrejelzéseknek, akkor végérvényesen elpakolhatjuk a hótaposót és a bundakesztyűt. Személy szerint nem csak a napsütés, a meleg és az éledező természet miatt vártam már a tavaszt, hanem azért is, mert végre használhatom a legújabb tavaszi sminkkollekciókat, melyek a most nagyon divatos cukorkás pasztell színeivel rögtön belopták magukat a szívembe. Végre valami, ami könnyed, játékos és tökéletesen a tavasz hangulatát idézi. A Douglas jóvoltából tesztelhettem az új Isadora tavaszi sminkkollekcióját, melyet a fiatalos tekintet, a mediterrán tengerek, a nosztalgia a gondtalan élet és Audrey Hepburn inspiráltak.

douglas isadora bella vita parfümblog

A Bella Vita tavaszi kollekció színeit a finom jégkrémek csodás pasztellárnyalatai, a pink, a menta, a kasmír, a sárga és a levendula ihlette, melyek között matt és csillogó árnyalatok is találhatóak. Nagyon lágy és nőiesen finom színek, melyek a szemfestékekben, szájfényekben, rúzsokban is visszaköszönnek.

douglas isadora graffiti nails parfümblog

Legújabb kedvencem az Isadora Pastel Graffiti Nails körömlakkok, melyekkel vagány és egyedi körmöket lehet alkotni: a top fedőlakkok úgynevezett repesztő technikával egyedi mintával száradnak meg az általunk választott bármilyen színű alaplakkon, így a variációk száma gyakorlatilag végtelen lehet. A Ráadásul most az Isadora Wonder Nails tavaszi színpalettájában a legújabb pasztellárnyalatok közül választhatunk, melyekkel a Pastel Graffiti Nails fedőlakkok szintén pasztellszínei mesésen mutatnak: tiszta tavasz a körmökön is!

A Douglas saját márkájú Douglas Absolute Beauty termékei között is rengeteg tavaszi újdonságot találhatunk, közöttük a legújabb Douglas Absolute Spring Look szemhéjfestékeit, melyek a legújabb pasztelltrendeknek megfelelően cukorkaszínekben pompáznak.

ABS_EYES_19_435198

FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK!

Próbáld ki a legújabb Douglas tavaszi sminktrendeket!

10.000 Ft értékű sminkcsomagot küldök egy szerencsés nyertesnek, melyet a legújabb Isadora és Absolute Beauty tavaszi kollekciókból válogattam. Ha Te szeretnéd megkapni a beauty-csomagot, nem kell mást tenned, mint a Parfümblog.hu facebook oldalán ehhez a bejegyzéshez tartozó posztnál kommentben jelezni, hogy szeretnéd Te megnyerni a csomagot. A játék most kizárólag facebook rajongóknak szól és a blog facebook oldalán hagyott kommentek érvényesek.

A játékra 2013. március 10, éjfélig lehet jelentkezni, sajnos csak magyarországi címre tudok postázni. A nyertest a facebookon levélben értesítem.

Jó játékot!



1 thought on “Beauty-percek és nyereményjáték!”

  • Én szeretném megnyerni a sminkcsomagot 🙂 Üdv:Badenczki Csilla

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter