Beauty-percek: CeraVe kedvencek

Lassan kifogynak a kedvenc CeraVe kedvenceim, ezért elkezdtem összeszedni őket, hogy el ne felejtsem megrendelni. Tudom, hogy rettenetesen nagy a hype a CeraVe körül, de véleményem szerint ez nem indokolatlan. Nagyon jó termékek, amelyek mindenféle faxni nélkül, ráadásul alacsony áron teszik a dolgukat. Ha pedig akciósan sikerült megvásárolnod őket, külön gyönyör, hogy jót jó áron szerzel be.

CeraVe Hydrating Cleanser

Ez a tisztító emulzió egészen más fénybe helyezi az arctisztítást. Mivel vízhiányos de problémás a bőröm is egyben, kifejezetten kínlódás olyan arctisztítót találni, ami kellően tisztít. leszedi a sminket és nem szárítja agyon a bőröm. Kissé idegenkedtem első pár használatnál ettől az emulziótól, mert úgy viselkedik mint egy könnyű krém, nem habzik, mint ahogy egy tisztítónál megszoktuk. Én az esetek nagy részében finom Konjac szivaccsal mosok arcot, ehhez kiváló ez az arctisztító. Nem mondom, hogy nem kell előtte sminklemosó, utána tonik, de úgy érzem, kellően tisztít és egyáltalán nem szárít. Nagyon szeretem, a közepes kiszerelést szoktam vásárolni, ami közel 500 ml és nagyjából 4000 Ft, nagyon sokáig elég. Praktikus a pumpás kiszerelése is. Jó szívvel ajánlom!

CeraVe Moisturising Cream

A másik nagy kedvenc, ami mindig van itthon. Nem csak testre, hanem simán arcra is használom, sőt, az egész család kenegeti, ha úgy adódik. Gazdag, de nem zsíros és nem ragacsos krém, tényleg hidratál. Nincs illata, így bármilyen parfüm alá kiváló! Száraz bőrre ajánlott, nekem az van, és tényleg használ. Ebből egy “vödörrel” szoktam venni, szintén jó pár hónapot kibír.

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter