Beauty-percek: By Terry Sun Designer paletták 2018

Andrea vagyok, palettafüggő, és nem szégyellem! 🙂 Egyszerűen nem tudok ellenállni a szép palettáknak, pláne a bronzosítóknak, vagy a kombinált palettáknak, amin minden van. Mert totál praktikus, hogy egy helyen van pirosító, bronzosító és highlighter, amelyek ráadásul harmonizálnak egymással. Ráadásul szerencsés vagyok, mert gyakorlatilag bármilyen színösszeállítás jól áll, vagy legalábbis tudok vele mit kezdeni. Évek óta, amióta a budapesti Madison parfümériában kaphatóak a By Terry dekorkozmetikumok, mindig beszámolok az újdonságokról. Szinte azonnal beszippantott a márka, mert egyrészt odavagyok azért az innovációért, amellyel élen járnak a kozmetikumok világában, másrészt a legmagasabb minőséget képviselik. Sajnos az ára is ehhez igazodik, igazodott…igen, múlt időben, mert az elmúlt félévben azt tapasztaltam, hogy picit lejjebb ment a termékek ára, és nagyjából a high end márkák áraival egyezik meg, szóval aki eddig is a drágább kozmetikumokat választotta, az nyugodtan mazsolázzon a By Terry kínálatából.

Minden nyáron alig várom, hogy megjelenjen az aktuális Sun Designer paletta (itt és itt olvashatsz az előző évi darabokról), hiszen már az első paletta lenyűgözött színeivel és minőségével. Én már akkor úgy kezeltem a palettát, mint egy kompakt darabot, azaz nem csak pirosítóként, bronzosítóként vittem fel az arcomra, hanem simán szemhéjfestékként is (és még így képtelenség elhasználni, annyi van benne!). Az idei palettákat már kifejezetten így ajánlják használni, szóval igazi kis mindenes. Idén két árnyalatban kapható a Sun Designer paletta, az élénkebb színű Hippy Chic (No.5) és a bronzosabb árnyalatú Happy Sun (No.6). A Hippy Chic palettában is van sötétebb bronzosító szín, valamint highlighter, de a színei sokkal erőteljesebbek, színesebbek, mint a teljesen bronzos árnyalatú Happy Sun-ban. Mindkettővel csodás nap csókolta sminket lehet készíteni, imádok velük kísérletezni. Mindkét palettában egyszerre van selymes szatén fényű, csillogó finish-t kölcsönöző árnyalat, és matt, kevésbé fényes szín is. A By Terry paletták lényege, hogy rendkívül pigmentált színek találhatóak benne, és valóban épp csak egy leheletnyi kell belőle az ecsetre, hogy látványos legyen az arcon, éppen ezért lehetetlen kifogyasztani őket, valamint a nagy bevetés előtt otthon kipróbálni (érdemes az ecsetet leütögetni finoman), mert tényleg túl lehet tolni a színeket, és az nem szép! És hogy melyik paletta éri meg jobban? Nos, a paletták ára 18.000 Ft körül mozog, és ha jól tudom a bronzosabb Happy Sun fogy jobban itthon, ami nem csoda, hiszen igazából a hétköznapokra könnyebb ezeket a színeket felvinni. De én nem tudtam a Hippy Chic-nek sem ellenállni, így mindkettőt megvettem (az egyiket a byterry.com weboldalról rendeltem, mert épp kifogtam egy ingyen szállítás akciót). Így már van 4 Sun Designer palettám, és naná, hogy reggel azért kések el, mert a bőség zavarában azt sem tudom, hogy mihez nyúljak. 🙂

Az idei nyári kollekcióból sem hiányozhat az ikonikus Tea to Tan hidratáló bronzosító arcra és testre, amelyet úgy visznek, mint a cukrot. Nagyon könnyű felvinni (egy ecset segítségével könnyen eloszlatható a bőrön), és azonnali bronzos csillogást eredményez, amelyet egy tusolással könnyen le is moshatunk. Tehát nem önbarnító, hanem azonnali barnaságot eredményező folyadék. Én szeretem az önbarnítókat, de irtó macerásak, a Tea to Tant pedig gyerekjáték használni. És az illata is csodás!

A kollekció részeként a már tavaly is megismert Glow Expert Duo Stick pirosító/bronzosító rudacskái kaptak új, bronzosabb, barnásabb árnyalatokat. Szintén újdonság a kétszínű ajakrúzs, a Twist-on Lip, amely egy csavaros kivitelezésű, krémes ajakrúzs, két színnel, amely vagy egyszerre felvihető, vagy a két színnel lehet játszani a vagányabb hatás elérése érdekében.

By Terry sem maradhat ki a csavaros szempillaspirálokból, a Lash-Expert Twist spirál keféje egy könnyed mozdulattal állítható aszerint, hogy dúsítani vagy hosszítani szeretnénk a pillákat. Én az Isadora hasonló kivitelezésű spirálját használtam, és nálam bevált ez a tekergetés, tényleg látványos volt a hatás.

Ha felcsigáztalak benneteket, akkor látogassatok el a Madison parfümériába (Budapest, Opera szomszédságában), és próbáljátok ki a By Terry újdonságokat!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter