Beauty-percek: By Terry nyári újdonságok

Évek óta rajongok a By Terry kozmetikumokért, gyakorlatilag azóta, amióta a Madison parfümériába megérkeztek és én kipróbálhattam őket. Ahogy lenni szokott, sikeres volt a beetetés, mert évek óta alig várom az újdonságokat, és rendszeresen vásárolok By Terry termékeket, igaz, a byterry.com oldalról, mert őrült akciók és kedvezmények szoktak lenni, nem beszélve a széles kínálatról. Tudni kell, hogy nem olcsó márka, sőt, kifejezetten drága, a high-end márkákkal vetekszik az ára, de a minősége világbajnok és felülmúlhatatlan. Ezért megéri spórolni rá.

Szóval amit mindig megveszek, azok a paletták. Van kontúrpalettám, pirosító palettám, highlighter palettám és temérdek szemfesték palettám tőlük. Egyszerűen ezekben verhetetlen. Nagyon magas minőségű, nagyon tartós termékek, brutál pigmentációval. Igazi kincs egy-egy ilyen paletta. Ha szemfülesek vagytok, akkor szezonvégi Sale alkalmával akár 50%-kal olcsóbban is beszerezhetitek, én így vettem jó pár darabot. És akkor már mindjárt egy közepes drogériás paletta áráért van egy luxus minőségű cuccod. Ami nagyon jó náluk: a CC krém és a CC szérum. Csodák, de komolyan. Látványosan szebb a bőröm tőlük, és az a rózsaillat valami isteni, ami árad belőlük.

Az idei nyár kulcsdarabja a Brightening CC paletta. Komolyan, annyira pörög az Instagramon, hogy azonnal Sold out lett, naná, hogy evett érte a fene…hálát adok a sorsnak, hogy követem a By Terry insta oldalát, mert ott tök véletlenül botlottam bele egy insta storyban elrejtett 20%-os kuponba, épp újra lett a CC paletta, és azonnal megrendeltem. Mondjuk hozzá kell tenni, nem jön meg hamar Párizsból, most a vírus alatt meg pláne, már én is a kefét ettem idegességemben, de végül épségben megérkezett, és azóta sem tudom letenni. 4 szín van benne, amit kedved szerint tudsz variálni: bronzosító, pirosító vagy highlighter is lehet, ahogy érzed, vagy ahogy szeretnéd használni. A 4 szín keverhető, rétegezhető is egymással. Isteni rózsa illatú a paletta, bár tudom, hogy van, akit ez taszít, én imádom. Kb az elfogyhatatlan mennyiség, szóval egy életre beruház az ember (lánya), ha megveszi.

Most éppen weekend sale van a byterry.com oldalon, minden 20%, de hamarosan jönnie kell a summer sale-nek (itt ezek a nagyon kapós dolgok sosem akciósak), szóval érdemes feliratkozni a hírlevelükre, és figyelni az insta oldalukat további kedvezményekért.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter