Beauty-percek: Avon szeptemberi újdonságok

Újabb hónap, újabb Avon újdonságokból mazsoláztam nektek. Ebben a hónapban kifejezetten elégedett voltam a kiszemelt tesztalanyaimmal, örömmel használtam őket az elmúlt hetekben.

A kedvencem egyértelműen a rózsakvarc arcmasszírozó kis kütyü, alig vártam, hogy nekem is legyen. Nem igazán tudtam, hogy miért nélkülözhetetlen ez számomra, de tudtam, hogy ki kell próbálnom. Nagyon szépen kidolgozott eszköz, a rózsakvarc súlyos, masszív darab. Nagyon hűsíti az arcomat, imádom a pakolásokat szérumokat ezzel bedolgozni. Csinos kis dobozban érkezik, hozzá van egy kis selyem szütyő, a csomagban pedig egy kis útmutató, hogy hogyan érdemes használni. Külön piros pont, hogy ha berakod a hűtőbe, akkor az arc puffadását is szépen leviszi. Nagyon jó darab!

Az Anew Warming Peel Exfoliant C vitaminnal pont az én bőrömnek lett kitalálva. Durván szemcsés, arany színű, sötét krém, ami dörzsölés hatására abszolút simává gyalulja az arcomat, közben istenien felmelegedik. És ami plusz pont, hogy nagyon könnyen lemosható…a halálom, ha alig tudom magamról levakarni. Nagyon derék jószág, egy héten 1-2 alkalommal érdemes használni, nekem nagyon tetszik, örömmel fogom elhasználni.

Tudjátok, hogy gyengém az illatosított testápoló, így naná, hogy lecsaptam egy tégely Encanto Intense testhabra. Vicces állagú, gyakorlatilag egy habtömb az egész, úgy kell kicsipkedni belőle az anyagot, de onnantól könnyed krémmé válik, és könnyen felszívódik a bőröm. Illata nem igazán tartós, inkább javasolnám a testpermettel együtt használni. Testápolóként teszi a dolgát, nekem az állaga volt fura.

Végül jöjjön egy parfüm, amihez nagy reményeket fűztem. Tudjátok, hogy annak idején, még az őskorban, amikor megjelent, akkor Far Awayt sokáig használtam. Azóta is van itthon vagy golyós deója vagy deo spray változata, én még mindig szeretem, bár hallottam, hogy sok embert ki lehet kergetni a világból belőle. Volt már több jó és kevésbé jó Far Away változat, de nekem még mindig az első a No.1. A Far Away Rebel & Diva egyfajta hibrid Far Away, olyasmi mint az Opiumhoz képest a Black Opium: semmi köze hozzá, csak a neve által húzza be a rajongókat és a fiatalokat. A Far Away Rebel & Diva sajnos nem lett kedvenc, kissé erőszakos, tolakodó illatnak érzem, naná, hogy megint túladagolt jázmin van benne, és a fejjegy rózsaborsa is csak vadítja az illatot…bár ettől Rebel, nem? 🙂 Ellenben kipislákol belőle a karamellás popcorn bizarr, de annál inkább izgalmas akkordja, ami meglep engem is, de tetszik. Tartós, megéri befektetni rá annak, aki szereti a karcos, karakán, édes illatokat.

Az újdonságokat meg tudjátok rendelni az avononline.avon.hu oldalról is!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter