Beauty-percek: Avon szeptemberi újdonságok

Kezdjük azzal, hogy az Eve Embrace, az Eva Mendes neve alatt futó Eve sorozat legújabb tagja titkos kis befutó: simán hozza a “klasszikus” virágos -gyümölcsös, édes karaktert, amely oly jól ismert például az Escada parfümöknél, ugyanakkor verhetetlen áron (4000 FT) érhető el az Avon honlapján. Kifejezetten harmonikus, vidám illat málnával, eperrel és púderes jegyekkel. Ajánlom!

Az Anew vonal alatt új, szalicil savas Dual Defence termékcsalád pont az olyan nőknek lett kitalálva, akik érett bőr ellenére is küzdenek bőrhibákkal. A pumpás lotion, arckrém hígabb állagú, hamar felszívódó krém, a benne lévő savak által simább és puhább lesz a bőr.

Ehhez segít hozzá a Dual Defence hámlasztó lap: a vékony kis vattalappal át kell törölni a tiszta bőrt, majd folytatható az esti rutin további része. Mindkét termék esetében kerülni kell a szem környékét, mert bizony csíp. Most már hetek óta használom ezeket a termékeket, és nagy csodát nem tapasztaltam. 1-1 pattanás mindig előfordul (hormonális), azokat nem kezelik le extrán, csak a többi terméktől megszokott módon.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter