Beauty-percek: Avon júniusi újdonságok

Hoztam nektek pár újdonságot az Avon júniusi kínálatából, nekem ezek tetszettek meg, és teszteltem őket. Szerintem kapásból tudjátok, melyik lett a befutó:)

Aki a Radiant Rose szemhéjfesték palettára tippelt, az tényleg jól ismer! 😀 Én vagyok az, aki tényleg hatalmas paletta rajongó vagyok, és kipróbáltam már szinte minden márkát, ami kipróbálható ezen a téren, legyen az a legolcsóbb drogériás termék, vagy éppen a luxuskategóriába tartozó több tízezer forintos cucc. Ami nálam lényeges: a jól hordható színek (igen, öreg vagyok, 43 éves, én már nem szeretnék citromsárgában és zöldben pompázni), a tartósság, a pigmentáltság (ne kelljen már huszonörször felvinni a színt, hogy látszódjon valami), és hogy ne potyogjon, ne porozzon (kevés márka ugorja meg). Az Avon is már próbál a trendekhez felzárkózni, és divatos palettákkal előállni, de a Radiant Rose az, amelyért minden nőnek érdemes nyúlnia, akik nem kifejezetten extrém sminket kívánnak feltenni reggelente. Jól kombinálható, szép színek, intenzívek, bár kissé poroznak. Én 3-4 színt használok egyszerre (világos, közép és sötét), ezeket is jól lehet variálni. Szóval jó kis cucc, ajánlom! Most 6300 Ft helyett 4400 Ft.

Családilag használjuk a giga kiszerelésű (750 ml) Avon Care pumpás testápolókat, szezonálisan mindig veszek egyet. Az idei nyári limitált kiadás csodás mintával kapható, a benne lévő testápoló pedig intenzív avokádós illatú body lotion. Tehát kenhetőbb, lágyabb testápoló, ugyanakkor gazdag, kissé nehezen felszívódó a többi ilyen testápolóhoz képest. Cserébe viszont a család előszeretettel kenegeti vele magát. Sokáig kitart. Akciósan 1500 Ft, egyébként meg 2100 Ft, ha kapható.

Végül jöjjön a parfüm, amelyre sokan kíváncsiak vagytok! Az új Rare Flowers Solar Narcissus-t először is próbáljuk behelyezni az Avon parfümvilágába. A Rare Gold 1995-ben jelent meg, amikor még az Avonnál is max 2-3 illat debütált egy évben, és az illatokat hosszú-hosszú évekig meg lehetett vásárolni. Fun fact: az Avon közel 1000 parfümöt adott ki 1934 óta…Emlékszem, ebben az időben és Far Away és Millenial rajongó voltam, de több barátomnak is Rare Gold volt. Ennek több változata jelent meg, majd 2019-ben már a Rare Flowers vonal is elindult, benne a Night Orchid és most a Solar Narcissus. Kellemes meglepetés az illat: valóban napsütötte nárcisz illata van, aranylóan sugárzó, gyümölcsös karakterekkel feldobott ámbrás illat. Kifejezetten kellemes, bőrre simuló, harmonikus illat, meglepően egyedi napos jegyekkel. Kortalan és évszaktól független illat, bárki számára tudom ajánlani, aki egy finom kis virágos-gyümöcsös-napos illatot keres. Ráadásul 4000 Ft körül van az ára, igazán megéri ennyiért.

Az Avon újdonságokat az Avon honlapján is megtaláljátok: https://avononline.avon.hu/



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter