Bájos bazsarózsa

Volt már a blogon bazsarózsás poszt, de jó régen, és a héten az egyik kollégám behozott egy csokor bazsarózsát, egyenesen a kertjéből, amelytől mindenki elalélt, én pedig naná, hogy rákívánkoztam a bazsarózsás parfümjeimre. Mondjuk az idő igen pocsék, ilyenkor májusban már javában ezekkel a könnyed illatokkal szoktam locsolni magam, most meg a tipikusan őszi, erős parfümjeim után nyúlok.

A listám nem szentírás, szívesen veszek javaslatokat, egyéb tippeket 🙂

Stella McCartney Stella

Ha bazsarózsa/pünkösdi rózsa, akkor Stella. Tiszta, üde, éteri illat, nagyon légies. Stella in Two Peony változata ha még lehet, ennél is rózsásabb.

Chloe Eau de Parfume (Chloe Signature)

Az egyik kedvenc bazsarózsás/rózsás illatom. Nem bájos, hanem inkább elegánsan metszett portré egy olyan nőről, akinek tartása, kisugárzása van.

L’Occitane Peony (Pivoine)

Színtiszta bazsarózsa (azaz peony), kár, hogy olyan illékony…

Nina Ricci Nina

Bizony, sokunk kedvence a friss almás-citromos akkord mellett tele van bazsarózsával.

Narciso Rodrigues Fleur Musc for Her

Naaagy kedvencem a for Her kollekcióból, gyakorlatilag ez a legszebb, legvirágosabb mind közül. Megfizethető luxusillat.

Cacharel Noa

Barátosném kedvenc illata (a sok közül), olyannyira, hogy az esküvőjén is ezt viselte. Nagyon jó ár/értékű parfüm, nekem viszont túl illékonynak tűnik, sosem éreztem rajta…

Versace Bright Crystal

Valószínűleg én vagyok az egyetlen ember a földön, akit kicsit sem ihletett meg a szupernépszerű Bright Crystal, egyszerűen egy marék semmiségnek tartom, ellenben az tény, hogy kellemesen üde, finoman vizes-rózsás illata még mindig elviselhetőbb, mint egy hamis “lájtblúé”.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter