Az uszoda illata…most magadra is fújhatod: Demeter Swimming Pool

Az amerikai Demeter Fragrance Library parfümház közel 200 (!) illatát mind a természet, a természetes illatok – na jó, és néhány meghökkentő illat ihlette. Christopher Brosius és Christopher Gable által megálmodott, és Démétér görög istennőről (aki Földanya más néven) elnevezett parfümházával azt a célt tűzte ki, hogy üvegbe zárja a természet illatait, méghozzá a lehető legegyszerűbb, puritánabb módon. Nem kell mesterműveket várni a Demeter illatkönyvtárból, az viszont garantálható, hogy egy-egy Demeter parfüm jókedvre derít. Többek között ilyen illatokkal találkozhatunk: Szülinapi Torta, Piszok, Fű, Paradicsom, Bourbon, Rágógumi, Cannabis, Karácsonyfa, Tiszta Bőr, Zsírkréta, Espresso, Szentelt Víz, Gin Tonik, Mosoda, Új Zéland és Óceán. A niche kategóriájú Demeter parfümök egyetlen hibája, hogy igencsak illékonyak…sajnos.

A mai nap illata mi más lehetne, mint tisztelgés nagyszerű úszónőink és vízilabdázóink előtt egy meghökkentő Demeter parfümmel: ez a Swimming Pool..azaz Úszómedence. No, ne a klóros víz szagát várjuk ettől a parfümtől, hanem a medence és naptej elegyének illatát a bőrön, ahogy leszárítja a nap, melyet megfűszerez a finom és tiszta illatú törölköző. Puha, vizes és természetes illat. Vélemények szerint valóban olyan illata van, mint a bőrnek, ahogy leszárad róla a medence vize.

Hamarosan bővebben a Demeter Fragrance Library parfümökről…

Szeretettel ajánlom olimpikonjainknak!:)

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter