Az isteni Monica Bellucci és a parfümök

Odáig vagyok Monica Bellucci szépségéért, számomra – Sophia Loren után – a megtestesült olasz díva, ha a femme fatale képe kúszik be, akkor csakis az isteni Monica képében történik meg. Mondjuk nem értem Vincent Cassel egyáltalán hogyan kerülhetett a közelébe, de ízlésről kár vitatkozni! 🙂 Ma olvastam egy jó válogatást a Fragrantica.com oldalon, ahol összegyűjtötték Monica Bellucci parfümreklámjait. Van egy pár!

Az ártatlanság netovábbja! Az illatot nem ismerem, a márkát igen. Szép üveg!

Hát igen, az ikonikus Dior Hypnotic Poison, amit simán a fenti reklámok miatt vettem meg. Nem lett kedvencem, de azért jó, ha van!

Erről a reklámról anno lemaradtam, nem is emlékszem rá. Az illat 2009-es, most nincs előttem, de sokáig használtam az alapillatot, szerettem, ez sem lehet rossz.

És a végére a nagybetűs Ő maradt! Sicily! Ez bizony isteni, akárcsak Monica. Van is belőle egy fél üveggel, de minimum úgy őrizgetem, mint a nemzet aranyát. Bárcsak visszahoznák…esélytelen, annyira szokatlan az illata (elsőre), hogy sajnos a mai, édes vaníliához szokott közönséget nem nyűgözné le.

Istenem, a 90-es évek egyik legnépszerűbb illata volt a Naf Naf, nekem is volt…mondjuk én annyira nem rajongtam érte (a Versus-ért már annál inkább).

Bónusz! Az új Dolce & Gabbana Dolce kampány arca pedig Monica és Cassel lánya lett. Meseszép, nem?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter